Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra továbblép az Európai Parlamenti Választások oldalra!!
Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!


Kezdőoldal Hírek, események


A megye települései

Képgaléria09.29.
2017.
MEGYEI KÖZGYŰLÉS
Stefán Ildikó (DK) a testület új tagja - Forrás: jnszm.hu 
Soros ülését tartotta ma a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés, melyen egyebek között esküt tett a testület új tagja, módosították a 2017. évi költségvetési rendeletet, valamint pályázatokkal kapcsolatosan is döntöttek.
Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke tájékoztatta a testület tagjait, hogy Dr. Horváth Róbert 2017. szeptember 1-jei hatállyal lemondott mandátumáról.

 

A Demokratikus Koalíció listájáról Stefán Ildikó szerzett mandátumot, aki átvette megbízó levelét és az ülés keretében esküt tett, eleget téve ezzel a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvényben foglalt kötelezettségének.
Ezt követően kitüntetés átadására került sor. Az új képviselő a Tervezési és Monitoring Bizottságnak is tagja lett.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés által adományozott díjakat és címeket az augusztus 25-i ünnepi közgyűlésen adták át. Rivasz-Tóth Norbert, a részére megítélt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Testnevelési és Sport díjat külföldi versenyzés miatt a mostani ülésen vette át Kovács Sándortól.
Az ülésen tájékoztató hangzott el a szociális és gyermekjóléti ellátás területén bekövetkezett változások tapasztalatairól, valamint a Szolnoki Járási Hivatal tevékenységének változásairól, a szervezeti felállásban történt átalakulásokról.
A testület döntött továbbá a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat 2017. évi költségvetési rendeletének módosításáról, megalkotta a területi szintű helyi népszavazás kezdeményezéséhez szükséges választópolgárok számának meghatározásáról szóló rendeletet, illetve döntött több európai uniós pályázatban való megyei önkormányzati részvételről is.
Az előterjesztések megtalálhatók honlapunk Közgyűlés menüpontjában. 


A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

KeSzCsSzVa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
2018. Január

Kérjük írja le véleményét új oldalunkról online vendégkönyvünkbe:Kezdőoldal | Megye | Közgyülés | Hivatal | CENTURIO | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

EP választás INTERREG IIIC