HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírek, események


A megye települései

Képgaléria


11.14.
2018.
ÜLÉST TARTOTT A MEGYEI KÖZGYŰLÉS 
Kiemelt cél a TOP-os források teljes felhasználása - Forrás: jnszm.hu
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés mai ülésén a képviselők tájékoztatót hallgattak meg a megye lakosságának egészségi állapotáról, a szükséges tennivalókról, elfogadták a TOP 53,78 milliárdos megyei keretének felhasználását rögzítő "Megyei Integrált Területi (ITP) Program 2014-2020" módosítását, valamint döntöttek a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjrendszerhez történő csatlakozáshoz.

 

  
tovább >>
11.10.
2018.
16 EZER SZŰRÉS TÍZ ÉV ALATT  
Folytatódott a kistelepülési egészségügyi szűrőprogram - Forrás: JNSZM
2009. évi idulása óta mintegy 16 ezer szűrést végeztek el Jász-Nagykun-Szolnok megye 2.000 fő lakónépesség alatti kistelepülésein a Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet orvosai és szakápolói. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat által elindított szűrőprogram 2018 őszén Vezsenyen, Jásziványban és Jászágón folytatódott.

 

  
tovább >>
10.30.
2018.
ÁLLÁSHIRDETÉS 
Pályázati pénzügyes kollégát keresünk - Forrás: jnszm.hu 
Határozott idejű közszolgálati jogviszony keretében a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal pályázati pénzügyi referens állás betöltésére hirdet pályázatot. A felhívás letölthető itt vagy honlapunkon az Állásajánlatok menüpontból. Jelentkezni november 15-ig lehet. 
  
tovább >>
10.10.
2018.
ELISMERÉST KAPOTT MÉSZÁROS JÁNOS MEGYEI FŐÉPÍTÉSZ 
A régió építészetéért végzett munkáját ismerték el - Forrás: JNSZM
Tegnap a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Építészek Kamarája adományozott "Regio Architect" díjat munkatársunknak több évtizedes szakmai és közéleti munkássága elismeréseként, melyet a megyei építész kamara és építész egylet szakmai konferenciáján nyújtottak át Szolnokon. Gratulálunk a díjhoz kollégánkhoz!
  
tovább >>
10.06.
2018.
MEGYEI KÖZGYŰLÉS
Ágazati tájékoztatók, megyebáli adomány, együttműködések jóváhagyása
Október 5-én ülésezett a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés. A napirendi pontok között szerepeltek a megye természetvédelmi, munkaerő-piaci helyzetéről, valamint a munkavédelmi ellenőrzések tapasztalatairól szóló tájékoztatók. A képviselők támogatták, hogy az idei Megyebálon befolyt adomány az Országos Mentőszolgálat Jász-Nagykun-Szolnok megyei állomásai fejlesztésének segítését szolgálja.
  
tovább >>
10.06.
2018.
ÚJABB KÖZÉLETI FOCIMECCS! 
Ezúttal a Parlament labdarúgó csapata járt megyénkben - Forrás: jnszm.hu
A Magyar Országgyűlés Labdarúgó Csapata (PASE) Kövér László házelnök úr vezetésével október elején megyénkbe érkezett, ahol október 4-én felkészülési foci meccset játszott Jász-Nagykun-Szolnok megye közéleti válogatottjával, valamint a Révay György Iskola csapatával Tiszaföldvár-Homokon. 
  
tovább >>
10.01.
2018.
MEGYEI POLGÁRMESTEREK XXVI.LABDARÚGÓ TALÁLKOZÓJA 
Igazságos döntetlen a Jászság-Kunság meccsen - Forrás: jnszm Facebook 
Igazságos 3:3-as döntetlennel zárult a barátságos sportesemény, melynek ezúttal Kunszentmárton volt a házigazdája. A polgármesterek mellett a jegyzők,hivatalok munkatársai és politikusok is erősítették a Jászság és a Kunság csapatait. Piroska Miklós, a megyei közgyűlés elnöke a Jászság, Vadas Sándor kollégánk pedig a Kunság csapatában rúgta a bőrt.
  
tovább >>
09.24.
2018.
EGÉSZSÉGÜGYI SZŰRŐPROGRAM HARGITÁBAN
Több betegségcsoportnál találtak problémás eseteket - Forrás: Facebook
2008 óta zajlik egészségügyi szűrőprogram erdélyi testvérmegyéink kistelepülésein a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat, a Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet és a fogadó megyék tanácsai együttműködésében. Idén Hargita megyében, a hét falu alkotta Kányád községben szűrtek orvosaink és egészségügyi dolgozóink szeptember 21-25. között .
  
tovább >>

 

09.07.
2018.
PIROSKA MIKLÓS A TISZA-TAVI FEJLESZTÉSI TANÁCS ÉLÉN  
Sajtótájékoztatón értékelték a nyári szezon eredményeit - Forrás: jnszm.hu 
Kiváló nyarat zártak a szolgáltatók és a települések a Tisza-tónál - ebben minden érintett egyetértett azon a szezonértékelő sajtótájékoztatón, amelyet Piroska Miklós, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei és egyben a Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács frissen megválasztott elnöke, valamint Kovács Sándor országgyűlési képviselő tartottak a tó legnagyobb településeinek vezetőivel és a fenntartásában, működtetésében érintett állami és civil szervezetek képviselőivel. 
  
tovább >>
09.01.
2018.
ISMÉT GYARAPODOTT A MEGYEI ÉRTÉKTÁR 
A Túri Vásár és a Szivárvány Népzenei Együttes nyert felvételt
Augusztus utolsó napjaiban tartott ülést a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Értéktár Bizottság, s a szakemberek döntése nyomán immár hetven érték gyarapítja a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Értéktárat! Ezúttal két érték felvételét támogatták a tagok: a Mezőtúron rendszerint augusztus elején zajló Túri Vásárt, valamint a népzenei hagyományőrzés terén végzett munkájáért a Mezőtúri Szivárvány Népzenei Egyesületet. Az ülés munkájába bekapcsolódott Fehér Petra, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés alelnöke is. A Szolnok Televízió beszámolója itt tekinthető meg. 
  
tovább >>


Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
2018. November
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC