HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


06.28.
2017.
ZÁRUL A TISZTA TÓ A TISZA-TÓ 2. ÜTEME 
A tó Zöld Nagykövete ismertette elképzeléseit - Forrás: jnszm.hu 
A Tiszta tó a Tisza-tó projekt 2. ütemében 9 településen 24 helyen összesen 40 szelektív kukával bővült a kihelyezett edények száma a tó leglátogatottabb helyein - mondta el Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés, egyben a Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács elnöke a projekt 2. ütemének záró sajtótájékoztatóján június 27-én délelőtt.

Kovács Sándor az elkészült térképet mutatja a sajtó képviselőinek, melyen megtalálhatóak a 2 ütem során kihelyezett kukák 

A megyeszékhelyen, a Tisza-Zagyva torkolatánál található Vízügyi Együttműködés Sétányán tartott eseményen elhangzott, hogy nagy sikerrel fut jelenleg is a közösségi médiában a Tisza-tó kabalafigurájának névadó pályázata, melyre június 30-ig még lehet javaslatokat tenni a projekt Facebook oldalán (tiszta.to.a.tisza.to).


Horváth Bélát 42 éves környezetvédelmi főmérnöki tapasztalat segíti a nemrégiben kinevezett "Tisza-tó Zöld Nagykövete" címmel járó társadalmi munkában. A nagykövet elmondta, hogy - több más mellett - fontos feladatának tekinti a tó egészségi állapotának és természeti egyensúlyának megőrzésére irányuló akciókban, programokban való részvételt, valamint a szilárd hulladék gyűjtése terén, a projekt keretében elért eredmények további bővítését.

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
2019. Február
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC