HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


06.15.
2017.
MÉG TÖBB ÉS NAGYOBB SZELEKTÍV KUKÁK A TISZA-TÓNÁL 
Keressük a tótündér nevét! - Forrás: jnszm.hu 
Összesen már 24 helyen érhető el 24 szelektív hulladékgyűjtő edény a tó leglátogatottabb kikötőiben, szabadvízi strandjain, horgászhelyein a Tiszta tó a Tisza-tó projektnek köszönhetően. Valamint nevet keres a vízitündér, a tó pár napja debütált kabalafigurája. Erről a két témáról tartott ma sajtótájékoztatót Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés és a Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács elnök Tiszafüreden Újvári Imre, a település polgármestere társaságában. 

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat és Hivatala tavaly indította útjára a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Tiszta tó a Tisza tó projektet, melynek 2.üteme június 30-ig tart. Az elmúlt hetekben több sikeres programot rendeztünk meg a környezettudatos magatartást és gondolkodást erősítve, s van már Zöld Nagykövete is a Tisza-tónak - mondta el Kovács Sándor.

 

A mai nappal pedig tovább bővül a tó körül azoknak a helyeknek a száma, ahol szelektív hulladékgyűjtő edényekbe lehet gyűjteni a szemetet, több mint 20 helyen. Ebből 6 helyszínen már nemcsak a szokásos 120 literes edényzet, hanem jóval nagyobb, 1100 literes gyűjtőedénybe lehet dobni a hulladékot, melynek elszállítását természetesen a projekt keretében biztosítjuk minimum havonta egyszer. ( A kihelyezett hulladékgyűjtő edények listája megtalálható itt.) Örmmel jelentem be továbbá, hogy a mai nappal a nemrégen bemutatott Tisza-tó kabalafigurának, a tótündérnek meghirdetjük a névadó pályázatát - tette hozzá Kovács Sándor            ( Kattintson a linkre vagy letölhető a felhívás honlapunkon a Pályázatok menüpontban a Pályázati felhívások almenüből is.) 

Újvári Imre, Tiszafüred polgármestere elmondta, hogy örömmel állnak minden olyan kezdeményezés mellé, amely a környezet megóvását, tisztán tartását segíti. 

 

 

 

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
2019. Február
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC