HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


05.31.
2017.
ZÖLD NAGYKÖVETE IS LETT A TISZA-TÓNAK 
Horváth Béla, Szabó József és Molnár János kapott díjat - Forrás: jnszm.hu 
 A Tiszta tó a Tisza-tó 2.üteme keretében Tiszaderzs adott otthont a Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter fővédnöksége és személyes részvétele mellett zajlott, a projekt nevét viselő környezetvédelmi konferenciának és Tisza-tavi polgármester találkozónak május 27-én. A tiszai jégzajlásról, a Földművelésügyi Minisztérium hulladékgazdálkodás terén végzett szemléletformáló munkájáról, illetve a nemzeti parkok Tisza-tavi szerepéről, valamint a tó érdekében zajló szemléletformáló munkáról szóló előadásokat követően kinevezték a Tisza-tó Zöld Nagykövetét, díjazták az "Év Tisza-Tavi Polgármesterét és a Tisza-Tavi Régióért elismerést nyújtotta át Fazekas Sándor miniszter úr. 

 

A Tisza-tó Zöld Nagykövete Horváth Béla, a KÖTIVIZIG nyugalmazott műszaki igazgató-helyettese lett. Tisza-tó Régióért díjat kapott Szabó József református lelkész. Az Év Tisza-tavi Polgármestere Molnár János, Berekfürdő első számú vezetője lett.

A rendezvényen fellépett a helyi Tavirózsa Népdalkör, valamint a Hortobágyi Nemzeti Park védjegyével ellátott termékek kiállítása és vására színesített a programot.

A rendezvényen a Földművelésügyi Minisztérium hulladékgazdálkodás terén végzett szemléletformáló és a jelenlegi környezettudatos gondolkodást erősítő munkáról Búsi Lajos számolt be  

 

 

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
2019. Február
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC