HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


05.20.
2017.
MÁJUS VÉGI PROGRAMOK A TISZTA TÓ A TISZA-TÓ PROJEKTBEN 
Környezetvédelem Tiszaderzsen, turizmus és öko art show Kiskörén - 
A Tiszta tó a Tisza-tó projekt 2. üteme májusban és június programok és különböző kampányok sokaságával igyekszik felhívni a környezettudatos magatartás fontosságára a figyelmet a Tisza-tó környékén. Ennek a tevékenységnek része a turizmus is, hiszen a térség a maga 300 ezres éves vendégéjszaka számával hazánk egyik feltörekvő turisztikai desztinációja. A megyei önkormányzat szervezésében, a projekt keretében május 27-én Tiszaderzsen környezetvédelmi konferencia és polgármester találkozó, május 30-án Kiskörén turisztikai konferencia és öko art show lesz. Ez utóbbin debután a tó élethű kabalafigurája is! Mindkét programra ingyenes a részvétel, de előzetes regisztrációhoz kötött! További részletekért és jelentkezésért katt a folytatásra! 

Dr.Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter úr fővédnökségével május 27-én 10:00 - 12:30 óra között Tiszaderzsen Tiszta tó a Tisza-tó környezetvédelmi konferencia és Tisza-tavi Polgármesterek Találkozója című szakmai rendezvény lesz, melyen előadások mellett díjátadásokra is sor kerül. Az eseményen Miniszter úr adja a át a Tisza-tavi Régióért díjat, a Tisza-tó Zöld Nagykövete, az Év Tisza-tavi Polgármestere díjakat, valamint a TeSZedd országos hulladékgyűjtő mozgalomban legaktívabb Tisza-tavi települést is elismerik. A rendezvényre május 24-ig a gyula.pap@szferatisza.hu e-mail címre elküldött levélben lehet jelentkezni.A rendezvény programja letölthető itt. 


 

 

 Május 30-án Kiskörén Tisza-tavi Turisztikai Konferencia és Öko Art Show lesz. Az egész napos program védnöke Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés, egyben a Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács elnöke. A délelőtti programok érdekes előadásokat ígérnek a várhatóan még júniusban kiemelt turisztikai térséggé váló Tisza-tó - Debrecen -Hortobágy - Hajdúszoboszló térséghez kapcsolódóan. A délutáni események az Öko Art Show-val folytatódnak, amelynek keretében lesz ökoszínház, kreatív szemléletre sarkalló "zöld" előadás, öko divatbemutató, valamint a Tisza-tó életnagyságú kabalafigurája is ekkor debütál. 

A rendezvényre - meghosszabbítva, a terem kapacitásának függvényében - május 29-én 15.00 óráig lehet jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és a galo.anita@jnszm.hu e-mail címre történő visszaküldésével. A jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében tudjuk figyelembe venni, a regisztrációval rendelkező és visszaigazolt résztvevők minden szempontból előnyt élveznek. Az rendezvény programja letölhető itt. (a program frissítve május 25-én 16.00 órakor!)

 

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
2019. Február
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC