HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


02.05.
2017.
XXV.MEGYEBÁL  
A regnáló kapitányok is ajándékkal érkeztek - Forrás: jnszm.hu 
A hagyományokhoz híven a Jász Lovasbandérium huszárai és a megyei közgyűlés tisztségviselői várták a jubileumi, XXV. Megyebálra érkező vendégeket február 4-én. A Jászság Népi Együttes és a Zagyva Banda nyitótáncát követően Kovács Sándor, a bál házigazdája, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke nyitotta meg a rendezvényt. Az eseményre a szolnoki Zagyva Cukrászda felajánlásában elkészült a bál 200 szeletes tortája, mely jótékonysági célokat szolgált ezúttal. 

Az idei jubileumi Megyebált jelenlétével megtisztelte dr. Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára, dr. Hoffman Imre, a Belügyminisztérium közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes-államtitkára és Tamásné Czinege Csilla, a Nemzetgazdasági Minisztérium adószakmai ügyekért felelős helyettes-államtitkára is.


Borbás Ferenc Jászkun főkapitány, valamint a regnáló jász és nagykun kapitányok Somogyi Győző, Kossuth-díjas grafikus és festőművész három csodálatos alkotását - egy kun íjászt, egy Lehel huszárt, és Damjanichot ábrázoló - hozták ajándékba a Megyebál szervezőinek, a Megyeháza falát díszítendő.
Nem titok, hogy a Megyebál évek óta jótékonysági célokat szolgál. Az idei talán kicsit még hangsúlyosabban is. Az elmúlt öt esztendőben olyan nemes ügyek mellé állt a rendezvény a résztvevők adományainak és a megyei önkormányzat pénzügyi támogatásának köszönhetően, mint a megye 2.000 fő lélekszám alatti településein egészségügyi szűrőprogram megvalósítása, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola felújításának vagy a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet tevékenységének támogatása.

 

A szolnoki Zagyva Cukrászda vezetője, Szatmári Imre által felajánlott, a megye alakját formázó, 200 szeletes torta szeleteiért kapott adományok minden fillére idén a karcagi Gólyafészek Otthon Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Fogyatékosok Otthona tevékenységét, az ott élő és gondozott, mentálisan és halmozottan sérült csecsemők, gyermekek és felnőttek életminőségének fejlesztésének segítését szolgálja.

Az idei bálon az Ismerős Arcok zenekar mellett fellépett Freddie, a táncparketten a jó hangulatról pedig a Gríz Zenekar gondoskodott. A külön teremben Tóth Mátyás és zenekara jazz muzsikát játszott.

Képgaléria: https://www.facebook.com/pg/jnszm/photos/?tab=album&album_id=1418052048227130 


 

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC