HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


12.09.
2016.
MEGYEI KÖZGYŰLÉS 
A Jászság járási hivatalai is beszámoltak tevékenységükről- Forrás: jnszm.hu
Soros ülését tartotta ma a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés, melyen beszámolt tevékenységükről a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Jászapáti és Jászberényi Járási Hivatala. Az ülés napirendi pontjai között szerepelt még a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei igazgatóságának beszámolója a megye mezőgazdasági helyzetéről, valamint a megyei önkormányzat 2017. évi belső ellenőrzési terve, valamint a Megyei Közgyűlés jövő évi munkaterve.

Amint azt Kovács Sándor kiemelte, Jász-Nagykun-Szolnok Megye Közgyűlése hagyományt teremtett azzal, hogy felkéri a  járási kormányhivatalok vezetőit tevékenységeik és elért eredményeik bemutatására. Az előző ülésen a szolnoki, jelen tanácskozáson a jászapáti és jászberényi járási kormányhivatalok tevékenységéről kaphattak részletes tájékoztatást a képviselők.

 

Vári-Nagy Judit jászapáti hivatalvezető prezentációjában kiemelte, az elmúlt időszak fejlesztéseinek köszönhetően komplex, modern ügyintézési technika áll rendelkezésre az ügyfelek kiszolgálásához. Folyamatos érdeklődést tapasztalnak az új e-személyigazolvány iránt, mely sok előnye mellett megkönnyíti az ügyfélkapu regisztrációt és gyorsabb határátlépést tesz lehetővé. Dr. Dobos Róbert, a Jászberényi Járási Hivatal vezetője elmondta, alaptevékenységük mellett kiemelt figyelmet fordítanak a Jászság meghatározó vállalkozóival való kapcsolattartásra. Állásbörzék szervezésével segítik a Jászság munkáltatóinak és álláskeresőinek egymásra találását. Vállalkozói Fórumon nyújtanak tájékoztatást a munkaügyi és munkavédelmi ellenőrzési tapasztalatokról, a kiemelt projektekről, programokról a vállalkozók részére.
Amint az a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatósága tájékoztatójából kiderül, bár a mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozó önálló vállalkozások száma 2016. június 30-ig 1,6%-os bővülést mutatott, a mezőgazdaságban alkalmazottak száma 2,1%-kal csökkent az előző év hasonló időszakához képest. A mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, halászat szervezetei az eső félév folyamán 4,3 milliárd forintot meghaladó fejlesztéseket hajtottak végre. Az ágazat a megye összes beruházásainak 8,3%-át adta.

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC