HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


09.20.
2016.
TANÉVINDÍTÓT TARTOTT A MEGYEI DÖK 
Programok és pályázatok sokasága várja a diákokat a tanévben 
Tanévindító ülést tartott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Diákönkormányzat ma délután a Megyeháza épületében. A megye 23 településének általános és középiskolájából érkező diákokat és pedagógusokat Berec Zsolt, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés alelnök köszöntötte. 

A megyei fiataloknak szükséges van egy olyan döntéshozó, érdekérvényesítő szervre, mint ez a mostani. A küldetésetek akkor tud kiteljesedni, ha visszatérve iskoláitokba, kommunikáljátok diáktársaitok felé az itteni történéseket, az elhangzó lehetőségeket, eseményeket, pályázatokat, kezdeményezéseket. Nektek, akik itt ültök, véleményetek van, hiszen ti egy iskolai közösséget képviseltek. S ez jó. Beszéljetek, formáljatok véleményt, hiszen az önkormányzatiságnak ez az egyik lényege! Így lehet az ifjúság érdekeit érvényesíteni, a titeket foglalkoztató témákat képviselni - mondta el ezeket a gondolatokat köszöntőjében a megyei közgyűlés alelnöke, majd köszönetet mondott a diákönkormányzatok munkáját segítő pedagógusoknak. 

 

A megyei DÖK ülésesen beszámolót tartottak a vezetőségi tagok a megalakulás óta eltelt szűk fél év munkájáról, illetve szó esett az idei és jövő év eleji programokról. Bálega János,a JNSZ Megyei DÖK-öt működtető egyesület elnöke tájékoztatta a jelenlévőket számos aktuális pályázati felhívásról, mely között fotó, képregény és rajzpályázat is szerepel. Elhangzott, hogy lehetőség nyílik ún. "Kreatív óra" igénybevételére is.
Az eseményen Németh Máté martfűi diák személyében új vezetőségi tagot is választottak a DÖK-ös szavazók.
A mai közgyűlésen az ERASMUS+ európai ifjúsági csereprogram keretében orosz, grúz, spanyol, olasz, lengyel, erdélyi, vajdasági és német fiatalok is részt vettek és bekapcsolódtak a csoportmunkákba. A felhívások és aktuális programok megtalálhatóak a www.kozpontegyesulet.hu oldalon. 

A megyei DÖK ülésről készült további képek megtekinthetőek ezen a linken: https://www.facebook.com/jnszm/posts/1262564747109195 

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC