HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


07.14.
2016.
MEGNYÍLT A TISZA-TAVI KERÉKPÁROS CENTRUM  
Újabb minőségi szolgáltatásokkal bővült a Tisza-tó kínálata
2016. július 8-tól a Tisza-tavi Turizmus Fejlesztő Egyesület üzemeltetésében működik a Tisza-tavi Kerékpáros Centrum Tiszafüreden. A létesítmény szolgáltatásai folyamatosan kelnek életre, az első hetekben kerékpárbérlésre, öltözők és zuhanyzók használatára van lehetőség, valamint várja a vendégeket a büfé és a büféterasz is - tájékoztatott bennünket az egyesület.  

Július második felében válnak elérhetővé a GPS készülékek, sisakkamerák. A létesítmény ősszel már szinte az összes, azaz több mint 20 féle szolgáltatással várja majd a kerékpárosokat, kerékpározni vágyókat. A szolgáltatások között lesznek olyan országosan egyedülállók is, mint pl. a quados mobil szerviz.

A Centrum és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások működésének alapelve a Biztonság a Garancia és a Kényelem. Biztonság a kerékpározás közben, Garancia az élményre és Kényelem az egész kikapcsolódás során. Ennek szellemében a Kerékpáros Centrumban a kerékpárbérlés nem csak a kerékpárt foglalja magában, hanem a láthatósági mellényt és fejvédőt a biztonság jegyében, cserekerékpár ill. szervízszolgáltatást a garantált élmény érdekében, valamint a zuhanyzók, öltözők használatát a kényelmes kikapcsolódásért.

A ráadás pedig egy csésze finom kávé, mert az a cél, hogy aki egyszer már járt a Tisza-tavi Kerékpáros Centrumban, az lehetőleg később se menjen el úgy mellette, hogy nem tér be legalább egy kávéra, szörpre, miközben feltérképezheti a legújabb szolgáltatásokat.
Az Egyesület ezt a szezont próbaüzemnek tekinti, ezért nagyon fontos, hogy mindenki őszintén megossza a tapasztalatait, feltegye kérdéseit, elmondja kritikáit, s ezek figyelembevételével 2017-ben már nem csak Magyarország legnagyobb, hanem a vendégek igényeit legjobban szem előtt tartó, legjobban működő kerékpáros centruma szolgálja a biztonságos és garantált élményt nyújtó Tisza-tavi kerékpározást. További részletek: www.bringaelmeny.hu 

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
2018. Április
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC