HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


04.15.
2016.
MEGALAKULT A MEGYEI DIÁK ÖNKORMÁNYZAT 
Hat fős vezetőség irányítja a munkát - Forrás: jnszm.hu
Örömmel jelentjük, hogy tegnap megalakult a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Diák Önkormányzat a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület szervezésében a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat szakmai támogatása mellett. Az eseményen a megye 14 településéről mintegy 25 alsó- és középfokú oktatási intézményéből vettek részt DÖK vezetők és tanárok, akiket Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke köszöntött.

 "Abban a korban vagytok, amikor már nemcsak a saját, hanem egy adott közösség életét is tudjátok befolyásolni. Örülünk, hogy a közéletben is hallatni fogjátok a hangokat. Mi örömmel működünk együtt veletek" - mondta köszöntőjében Kovács Sándor. 

Kiscsoportokban folyt a megalakulás feltételeit megteremtő előkészítő munka. A fiatalok elkészítették a megyei diák önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatát. Kora délután pedig demokratikus úton, szavazással megválasztották elnöküket, alelnöküket és a vezetőség további négy tagját.


Mindössze egy szavazat döntött a kisújszállási Móricz Zsigmond Gimnázium tanulója, Kozma Dániel mellett az elnök választáson. Az alelnöki posztot a tiszaföldvári Hajnóczy J. Gimnáziumban tanuló Abonyi Antónia tölti be.
A vezetőség további tagjai: Kiss Gergő (Törökszentmiklós, Székács Elemér SZKI), Kozma Tamás (Szolnok, ÉPFA), Varga Sára (Szandaszőlősi Általános Iskola), Szőcs Dorottya ( Jászberény, Lehel Vezér Gimnázium).


A megyei önkormányzat számít a jövőben a fiatalok közreműködésére saját programjai rendezvényei megvalósításában és várakozással tekint a közös munka elé a megye ifjúságával.

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
2018. Április
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC