HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


03.11.
2016.
SZABAD MAGYAR SAJTÓ NAPJA  
Varga Sándor posztumusz és Skultéty József a két díjazott-Forrás: jnszm.hu
A Megyeházán köszöntötte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat és Szolnok város vezetése a Szabad Magyar Sajtó Napja alkalmából a médiában dolgozó szakembereket. Fontos a mai nap, mert ma a hírek nem rólunk, ma kivételesen önökről szólnak. Hiszem, hogy sajtó nélkül, szabad sajtó nélkül nem létezik szólásszabadság, nem létezik demokrácia sem - mondta el ünnepi köszöntőjében Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke.

Fejér Andor, Szolnok város alpolgármestere is köszönetet mondott azért a színvonalas és korrekt munkáért,amelyet évtizedek óta végeznek a megye és a megyeszékhely sajtós munkatársai.Az eseményen átadták a megyei önkormányzat és a város sajtó díját is. 

A megyei díjat az idén januárban elhunyt újságíró, rádiós műsorvezető, Varga Sándor kapta. "Mindig tele volt energiával. Pillanatok alatt tudott dönteni, és csak később derült ki mindenki számára, hogy a legtöbbször jól. A Krónika szerkesztőjeként is egyik szemét mindig Jász-Nagykun-Szolnok megyén tartotta, ennek is köszönhető, hogy a térség „kellő” képviseletet kapott a közrádióban. Munkatársként a legjobb szívvel emlékezem rá, és így, utólag is, csak köszönni tudom a segítségét! " – hangzott el a méltatás egyik kollégája mondatai alapján. Varga Sándor posztumusz elismerését két gyermeke vette át, az eseményen felesége is jelen volt.A jelenlévők főhajtással tisztelegtek a volt kollégájuk előtt a a díj átvételekor. 


Szolnok város sajtó díját idén Skultéty József, a Szolnok Városi Televízió szerkesztője kapta, akit vastaps köszöntött az elismerés átvételekor. "Már komoly szakmai tapasztalatokkal érkezett a megyeszékhelyre, a Magyar Televízióban kezdte pályafutását. Rendezői, produkciós vezetői vénája azóta is rendkívül erős, számos saját készítésű műsorral, filmmel igazolta átlagon felüli kreativitását. Legyen szó rendezésről, vágásról, műsorvezetésről, reklámokról, dokumentumfilmekről, klipekről, ő mindenben a lehető legmagasabb szintet képviseli." - hangzott el Skultéty József méltatásakor.
A rendezvényen a Magiszter Fényes Adolf Művészeti Szakközépiskola és Gimnázium tanulói adtak több művészeti ágat - népdal, kortárs és néptánc, vers - felölelő színvonalas ünnepi műsort.

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC