HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


02.03.
2016.
TOP SZAKMAI FÓRUM A PÁLYÁZÓKÉRT 
Az energetika kivételével valamennyi TOP felhívás él - Forrás: jnszm.hu 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat szervezésében a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) aktuális felhívásaival kapcsolatban, az eredményes kérelmek benyújtását elősegítendő zajlott ma szakmai fórum a Megyeháza dísztermében.

A nagy számban megjelent résztvevőket Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke, dr.Bene Ildikó, országgyűlési képviselő, megyei fejlesztési biztos és Kovács József, a Magyar Államkincstár Jász-Nagykun-Szolnok megyei igazgatója köszöntötték. "Élesbe fordult a közös előkészítő munka. A megyénkre eső TOP keret (53,78 milliárd Ft) teljes lehívásához folytatnunk kell a hatékony és precíz munkát - mondta Kovács Sándor. dr.Bene Ildikó felhívta a figyelmet arra, hogy nagy tempóban jelennek meg a felhívások, legkésőbb 2017. június 30-ig a teljes keretösszeg meghirdetésre kerül. 2016 január 29-i dátummal regisztrálta a rendszeraz első TOP-os kérelmeket - hangzott el Kovács Jószef részéről.
A kérelmek tartalmi követelményekről, a támogatási kérelmek kezeléséről, valamint az elbírálás alapjául szolgáló Megyei Területi Kiválasztási Kritérium Rendszer szempontjait a végrehajtásban érintett szervezetek szakemberei tájékoztatták a jelenlévőket.
Ezt követően a résztvevők kérdéseket tehettek föl az érintett szakembereknek. Az eseményről készült képgaléria elérhető Facebook oldalunkon. 

Az elhangzott előadások letölthetőek innen:

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
2018. Április
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC