HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


12.03.
2015.
KARÁCSONYI RAJZ, FOTÓ ÉS KÉZMŰVES TERMÉK PÁLYÁZAT 
Smart TV-t, okostelefont, tabletet és vásárlási utalványt lehet nyerni 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat hatodik alkalommal hirdette meg a napokban  az advent időszakához - 2015. november 29 – december 27. között – kötődő, azon picit túl is nyúló  karácsonyi pályázatát. Az előző évek tapasztalatait összegezve jutottunk arra az elhatározásra, hogy idén  egy harmadik kategóriával bővítjük a versenyt, és a már jól bevált fénykép és rajz mellett kézműves termékekkel is lehet nevezni - mondta el Kovács Sándor,a megyei közgyűlés elnöke a pályázat újdonságaival kapcsolatban. A tájékoztatón részt vett Berec Zsolt, a megyei közgyűlés alelnöke és Kenyeres Sándorné, a JNSZ Megyei Népművészeti Egyesület elnöke is. 

A felhívás célja Jász-Nagykun-Szolnok megye lakosainak aktív bevonása az adventi készülődés időszakába, az ünnepi élmények és tapasztalatok megosztása fénykép és rajz formájában, valamint az ünnephez kapcsolódó, helyi termékeket, alapanyagokat felhasználó és/ vagy a megyére jellemző motívumokat, szimbólumokat megjelenítő kézműves alkotómunka eredményeinek népszerűsítése.

Rajz kategóriában ezúttal is nagyon számítunk a megye általános iskoláira, jó szokásunk, hogy a legaktívabb iskolát külön jutalomban részesítjük. Ebben a kategóriában általános iskolás kortól lehet pályázónként maximum egy rajzzal jelentkezni. A kategória díjai között okos telefon, tablet és vásárlási utalvány szerepel.
Fénykép kategóriában 14 éves kortól lehet alkotást benyújtani a JNSZ Megyei Önkormányzat Facebook oldalán (www.facebook.com/jnszm ) elhelyezett alkalmazással – egyszerűen, gyorsan. Pályázni max. 2 fotóval lehet. A díjak között SMART TV és vásárlási utalvány szerepel - mondta el Berec Zsolt, a megyei közgyűlés alelnöke. 

 

Helyi kézműves termék kategóriában az adventhez kapcsolható alkotások elkészítése során az alábbi három szempont közül legalább az egyiknek teljesülnie kell: 

o helyben, azaz Jász-Nagykun-Szolnok megye valamely településén előállított alapanyag felhasználásával készüljön;
o Jász-Nagykun-Szolnok megyére vagy valamely településére jellemző kézműves motívumok (pl. jász hímzés, kunhímzés, stb.) szimbólumok (pl. megyei, települési címer, saját logó, stb.) szerepeljenek rajta.
o a megyére, a megye térségeire, településeire jellemző egyedi eljárással, technológiával készüljön.
Itt egy pályázó három alkotással is nevezhet, pályázni általános iskolás kortól lehet  - ezt Kenyeres Sándorné, a Megyei Népművészeti Egyesület elnöke ismertette. 


Idén is lesz közönségszavazás, amelyben kizárólag a Facebook oldalra feltöltött fényképek vagy a rajzokról és kézműves termékekről készült fotók vesznek részt. A közönségszavazás 2015. december 28. és 2016. január 3. között zajlik. Fontos hangsúlyozni, hogy a kézműves termékeket és a rajzokat postai úton vagy személyesen is el kell juttatni a Megyei Önkormányzathoz.
A bíráló bizottság tagjai mindhárom kategóriában ismert szakemberekből állnak. Külön köszönet illeti a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Népművészeti Egyesületet a pályázat új kategóriájához nyújtott szakmai támogatásáért.

További részletek honlapunk jobb felső sarkában lévő pályázati bannerre kattintva érhető el vagy a www.facebook.com/jnszm oldalon található, ez utóbbi oldalon lehet a képeket is feltölteni és a nyeremények részletes listája is itt olvasható. 

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC