HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


11.25.
2015.
TOP INFORMÁCIÓS NAP 
54 milliárd a megye, 15 milliárd a megyeszékhely kerete - Forrás: jnszm.hu 
A Magyar Államkincstár a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program hamarosan megjelenő pályázataival kapcsolatban megyei információs napokat szervez. Az országos roadshow első állomása Jász-Nagykun-Szolnok megye volt november 24-én. A megjelenteket Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke köszöntötte. 

 

A rendezvényt megelőző sajtótájékoztatón Dr.Dancsó József, a Magyar Államkincstár (MÁK) elnöke elmondta, hogy a cél a pályázók informáltságának elősegítése. " A TOP elsősorban a településeknek, és a megyei jogú városoknak nyújt forrást és a Magyar Államkincstár Közreműködő Szervezetként minden segítséget meg kíván adni a sikeres pályázatokhoz. Országosan 1.230 milliárd Ft a TOP kerete, melyből Jász-Nagykun-Szolnok megye 53,78 milliárd, Szolnok város további 15,19 milliárd forintos forrást használhat fel - tette hozzá a MÁK elnök.


Dr.Bene Ildikó miniszteri fejlesztési biztos, országgyűlési képviselő hozzátette, hogy a pályázati felhívások megjelenése a finiséhez érkezett, az előkészítés során kiváló együttműködés alakult ki az megyei önkormányzat és települések között.


" A 2014-2020-as ciklus hatékony és eredményes megyei forrás felhasználását előkészítő munka gyakorlatilag már 2012-ben megkezdődött. Az elmúlt évben több körben ültünk le egyeztetni a településekkel egyedileg, járásonként, illetve közösen is. Kollégáinkkal együtt felkészülten várjuk a pályázatok megjelenését - mondta el Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke.


Az információs napon értékes információk hangzottak el a TOP Irányító Hatósága, a Nemzetgazdasági Minisztérium osztályvezetője, Szaló Zsófia részéről a beadandó projektek tartalmával, a támogatható tevékenységekkel kapcsolatban. Lakatos István, a megyei önkormányzati hivatal Térségfejlesztési és Külügyi Irodájának vezetője a JNSZ Megyei Integrált Területi Program végrehajtásával kapcsolatban részletezte a pályázati eljárásrendet és a megvalósításban érintett szervezetek feladatkörét, különös tekintettel a megyei önkormányzat szerepkörére.

 


Kovács József, a MÁK megyei igazgatója a kincstár, mint Közreműködő Szervezet szerepét mutatta be.
Az elhangzott előadások megtekinthetőek a lenti linkeken: 

 

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC