HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


10.29.
2015.
KITÜNTETETTEKET KÖSZÖNTÖTTEK A MEGYEHÁZÁN 
Harmincan kaptak rangos elismerést megyénkből  - Forrás: jnszm.hu
Az elmúlt fél évben állami vagy megyei szintű elismerésben részesült szolnoki és Jász-Nagykun-Szolnok megyei kötődésű szakembereket köszöntött tegnap a Megyeházán Dr.Kállai Mária megyei kormánymegbízott, Dr.Bene Ildikó, országgyűlési képviselő, Dr.Csoór György, a megyei közgyűlés társadalmi alelnöke és Szalay Ferenc, Szolnok város polgármestere. 

 

Az eseményre - a megyei kormányhivalat,Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata felterjesztése alapján - az alábbi harminc, a megyéért és a megyeszékhelyért évtizedek óta dolgozó személy kapott meghívást (forgatókönyv alapján): 

2015. június 29-én Semmelweis Emlékplakettben részesült:

1/ Ádám Ildikó, - 11 éve dolgozik a járványügyi szakterületen, munkáját lelkiismeretesen, nagy szakmai hozzáértéssel, szorgalommal látja el.

2015. július 1-jén Batthyány-Strattmann László-díjban, illetve Kálmándi Mihály-díjban részesült:

2/ Dr. Lőrincz Ambrus - az állampolgárok gyógyítása és rehabilitációja érdekében tett kimagasló erőfeszítéseiért, valamint az egészségügyben eltöltött több évtizedes szakmai tevékenységéért.


2015. július 1-je alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevél elismerésben részesült:

3/ Boros Gábor Istvánné, aki emberi, szakmai, vezetői munkájával hozzájárult a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási Igazgatóságának eredményes működéséhez.

4/ Nánásiné Szilágyi Erika a település- és környezet-egészségügy, a kémiai biztonság, az élelmezés- és táplálkozás-egészségügy állapotának javítása érdekében kifejtett kiemelkedő színvonalú szakmai munkájáért. 

5/ Mátyus Edit, aki kimagasló színvonalú szakmai munkájával, lelkiismeretességével hozzájárul a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szervének eredményes működéséhez.

6/ A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Rehabilitációs Szakigazgatási Szerve Ellátási és Foglalkozási Rehabilitációs Osztályának munkatársai emberi hozzáállásuk, kimagasló szakmai munkájuk alapján, mellyel segítik a megváltozott munkaképességű ügyfeleket.


2015. július 1-je alkalmából "A Köz Szolgálatáért" Díszoklevél elismerésben részesült:

7/ Karkus Lajosné - a nyugdíjbiztosítás területén több mint 15 éves statisztikusi, méltányossági ügyintézői, illetve jogi ügyintézői tevékenységéért.

2015. augusztus 20-a alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült:

8/ Balogh Ferencné kimagasló színvonalú szakmai munkájával, emberi hozzáállásával hozzájárul a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályának hatékony működéséhez, az emberek széles körét érintő adategyeztetési eljárás ügyfélbarát ügyintézéséhez.

9/ Feit János, a Megyei Kormányhivatal a Növény- és Talajvédelmi Osztályán végzett több mint 30 éves szakmai tevékenysége, lelkiismeretes, precíz szakmai munkavégzése elismeréseként.


10/ Molnár Mihály a növényvédelmi szervezet kötelékében eltöltött négy évtizedes kiemelkedően lelkiismeretes, precíz szakmai munkavégzése, példamutató munkája elismeréseként, nyugdíjba vonulása alkalmából

11/ Séra Gábor Péter a több mint 20 éves szakmai tevékenysége, lelkiismeretes, precíz szakmai munkavégzése elismeréseként.

 2015. augusztus 20-a alkalmából Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati és Közigazgatási Díjban részesült:

12/ Dr. Kollár István magas színvonalú szakmai munkájáért, a területi közigazgatás hatékony működése érdekében végzett tevékenységéért.

Az Év Polgármester Jász-Nagykun-Szolnok Megyében Díjban részesült:

13/ Fialka György Csépa településért tett kiemelkedő munkásságáért, nemcsak a település vezetőjeként, magánemberként is hű polgármesteri esküjéhez, munkájával Csépa község javát szolgálja.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai-díjban részesült:
14/ A Varga Katalin Gimnázium nevelőtestülete. A Varga Katalin Gimnázium meghatározó szerepet játszik a megye tehetséges tanulóinak nevelésében, oktatásában. Az országosan elismert, eredményes iskola nem csak Szolnok város, hanem az egész megye tehetséges, egyetemi, főiskolai tanulmányok folytatására készülő diákjai számára is kínál programokat. A tantestület képviseletében Molnár László igazgató úr elfoglaltsága miatt nem tud részt venni ünnepségünkön.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális díjban részesült:

15/ Vincze Ferencné, a jászapáti „Fehér Akác” Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Idősek Otthona igazgató asszonya, kiemelkedő és lelkiismeretes szakmai munkájának elismeréseként.

2015. augusztus 20-a alkalmából Magyar Ezüst Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült:

16/Ábelné Egyed Eleonóra, Szolnok város közoktatásában végzett több évtizedes kimagasló szakmai munkájáért.

17/ Baranyiné Sárközi Erika a városi fejlesztések megvalósításában, illetve az európai uniós projektek lebonyolításában végzett kiemelkedő szakmai és vezetői tevékenysége elismeréséül.

18/ Hegedűs Zsuzsanna, a szolnoki Széchenyi István Gimnázium és Általános Iskola tanára kiváló pedagógiai munkájáért, a szolnoki közoktatásban végzett kiemelkedő tevékenységéért.


19/ Kovácsné dr. Kaposvári Gyöngyi Gizella, szolnoki Damjanich János Múzeum igazgatóhelyettese, történész kiemelkedő szakmai tevékenysége alapján, aki még Móra Ferenc-díjat is átvehetett.

20/ Vajna Katalin, zenetanár, karnagy, a szolnoki Ádám Jenő Zeneiskola - Alapfokú Művészeti Iskola igazgatóhelyettese, a megye kulturális-művészeti életének fejlesztéséért végzett 20 éves szolgálata, valamint a több mint 40 éves példaértékű pedagógiai, zenetanári tehetségfejlesztő munkája elismeréséül.


A Bányásznap alkalmából 2015. szeptember 3-án Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetésben részesült:

21/ Farkas Emese a több mint 31 éves szakmai tevékenysége, lelkiismeretes, precíz szakmai munkavégzése elismeréseként, a bányászat szénhidrogén ipari szakterületén végzett kimagasló munkájáért.

2015. október 23-a alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetésben részesült:


22/ Dudás Dánielné a Földművelésügyi Miniszter irányítása alá tartozó ingatlanügyi hatósági és mezőgazdasági szakigazgatási területen végzett példamutató, eredményes szakmai munkavégzése elismeréseként.


23/ Dr. Nemes András Szolnok városának, valamint Jász-Nagykun-Szolnok megye helytörténetének gazdagításáért, kulturális életének színesítéséért, a lokálpatriotizmus és a magyarságtudat erősítéséért, az egészségügy múltjának a feltárásáért, a tudományos munka erősítéséért.

24/ Sziráki Beatrix a fogyasztóvédelmi igazgatásban végzett több mint két évtizedes, kiemelkedő színvonalú, eredményes munkájáért.


25/ Tóth János az elmúlt két évtized alatt végzett példás, magas színvonalon, precízen, mindig lelkiismeretesen, nagy szakmai hozzáértéssel, alapossággal végzett munkájáért.


2015. október 23-a alkalmából Bátorságért Érdemjel kitüntetésben részesült:

26/ Skumát Péter István tű. zls. a Szolnoki Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltója, aki egy beavatkozás során tanúsított példamutató határozott és gyors szakszerű tevékenységével megóvta társai épségét, s elősegítette a kár elhárítását.

2015. október 23-a alkalmából Prometheus-Díj kitüntetésben részesült:

27/ Gulyás Ernő, a TIGÁZ-nál eltöltött közel negyven éves gázszolgáltatási szakmai útja is példázza, hogyha egy fiatal és ambiciózus pályakezdő bekerül egy motiváló és szakmailag fejlődni akaró szervezetbe, akkor a szakma szeretete és a támogató környezet hatására egy felfelé ívelő teljes szakmai karriert tud befutni. Munkájával és találmányaival olyan hozzáadott értéket képvisel pályája végén, ami nem csak az őt alkalmazó vállalatnak, hanem akár Magyarországnak és ezáltal a fogyasztóknak is hasznára vált.

2015. október 23-a alkalmából Magyar Gazdaságért Díj kitüntetésben részesült:

28/ Kasza Lajos, a Jász-Plasztik Kft. ügyvezető igazgatója. Az idén 25 éves, 1990-ben alapított Jász-Plasztik Kft. jászberényi székhelyű cégcsoport Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legjelentősebb foglalkoztatója. A hosszú évek alatt elért eredmények, a folyamatos beruházások és fejlesztések eredményeként hazánkban mára már közel 4000 főnek ad munkát a Kft.

2015. március 15-e alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetésben részesült:

29/Taray Tünde Katalin, aki az elmúlt húsz évben a környezetvédelem területén többször bizonyította, hogy munkáját nagy szakmai igényességgel és színvonalon végzi. Különösen magas színvonalúak a II. fokú döntéseket előkészítő munkái.

A Környezetvédelmi Világnap alkalmából, 2015. június 5-én Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetésben részesült:

30/ Szentpéteri-Bíró János, aki a Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség Kormányhivatalba történő integrációjának pénzügyi és gazdasági feladatait magas színvonalon, kiválóan látta el.

Az október 39-ei köszöntésen a szolnoki Ádám Jenő Zeneiskola növendékei léptek fel. 

 

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
2018. Április
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC