HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


10.21.
2015.
ÉRTÉKŐRZÉS A SZÉKELYFÖLDÖN
" Meg kell teremteni az értékek belső egyensúlyát" - Forrás: jnszm.hu
Hargita megye székhelyén, Csíkszeredában tartották a Székelyföldi Értéktár konferenciát a napokban. Az eseményen Rózsa Lajos, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Értéktár BIzottság elnöke is előadást tartott, bemutatva a bizottság munkáját és a megyei értékőrzés terén végzett tevékenységet. 

"Meg kell teremteni a Nemzeti Értékpiramis belső egyensúlyát. Mindaddig nem lehetünk elégedettek a nemzeti értékgyűjtés és hungarikumok terén elért eredményekkel, amíg a különböző szintű értéktárákban nem foglalják el az őket megillető helyet a külhoni magyarsághoz kapcsolódó értékek" – jelentette ki Szakáli István Loránd agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkár az Élő Erdély Egyesület által Csíkszeredában a múlt héten megrendezett Székelyföldi Értéktár Konferencián.

 

A helyettes államtitkár videókonferencia segítségével kapcsolódott a rendezvényhez, melyen előadást tartott Rózsa Lajos, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Értéktár Bizottság elnöke is a megyénkben folyó értékőrző munkáról.

Kapcsólód hír, hogy a Kormány a hazai és a külhoni értékgyűjtés támogatására, valamint a kihaló félben lévő hagyományos népi mesterségek tovább örökítésére október 26-án, hétfőn megjelennek az idei hungarikum pályázatok -jelentette be V. Németh Zsolt államtitkár.

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC