HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


06.03.
2015.
KÍNAI ORVOSOK MEGYÉNKBEN  
További szakmai tapasztalatcserét hozhat a látogatás - Forrás: jnszm.hu 
A kínai Shanxi tartományból érkezett delegáció vezetője, Wei Xiaochun ortopéd professzor, Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke és dr.Lippai Norbert, a megyei Hetényi Kórház megbízott orvosigazgatója közös sajtótájékoztatót tartott szerda délután a megyénkben tartózkodó ázsiai orvosok és egészségügyi szakemberek tapasztalatcseréje kapcsán.
Abban egyetértettek a felek, hogy a mostani szakmai látogatás kiváló alapot nyújt majd további építkezéshez a két térség között 2009. óta hivatalos formában is fennálló együttműködés további erősítéséhez.

Kovács Sándor elmondta, hogy megyénk egy híd lehet a hagyományos kínai orvoslás és a nyugati között, a cél mindkettőnél ugyanaz: az egészség fenntartása.
 " A 36 millió lakosú Shanxi tartomány Kína középső részén, a Sárga folyóhoz közel fekszik. Területén 40.199 db egészségügyi ellátást nyújtó intézmény található. A 28 ezer település mindegyikében elérhető egészségügyi ellátás. A térség kiemelt szerepet játszik a hagyományos kínai orvoslásban.
Szeretnénk megismerkedni a magyar egészségügyi ellátórendszerrel, illetve új technológiák tanulmányozása is célunk a magyarországi látogatás alatt" - mondta Xiaochun professzor.
Kardiológiai részlegünk európai színvonalú. Bízunk benne, hogy ezen a szakterületen, illetve az ortopédiában tudunk majd újat mutatni a kínai csoport tagjainak - tette hozzá dr.Lippai Norbert.


A kínai szakemberek kedden a Martfű Termál Spa-ban található gyógyászati részleget látogatták meg, szerdán és csütörtökön Szolnokon zajlik a program, majd Budapesten folytatódik.

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC