HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


03.25.
2015.
MARKETING PÁLYÁZAT MEGYÉKNEK ÉS TELEPÜLÉSEKNEK  
Legyen a mi megyénk a "Marketingaktív megye!- Forrás: www.moosz.com 
 A „Marketing fővárosa 2015” és a „Marketingaktív megye 2015” címet az a település, illetve megye nyeri el, melynek szervezetei, marketing projektjei a legtöbb „Városmarketing gyémántot” gyűjtötték  a Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett idei pályázaton. 2015-ig május 8-ig lehet nevezni. 

A Magyar Marketing Szövetség 2015-ben megalapította az Országos Városmarketing Díjat, mellyel az előző év szakmailag legjobb városmarketing kampányait, programjait kívánja elismerni a Városmarketing gyémánt védjeggyel. Egy jó városmarketing tevékenység ugyanis pozitív hatással van az ott élők mindennapjaira, a város ismertségére és megítélésre! - véli a szövetség.

Pályázhatnak önkormányzatok, önkormányzatok szervezetei és vállalkozásai, egyesületek, non-profit szervezetek, szakmai és érdekképviseleti szervezetek, alapítványok és egyéb civil szervezetek, üzleti vállalkozások, vagy magánszemélyek. Nevezni hat kategóriában – rendezvény, külső-, belső kommunikáció, arculattervezés, projekt- és indirekt marketing témában - lehet, a 2014. január 1. és 2015. február 28. között megvalósított aktivitásokkal. A szakmai zsűri a marketing munka szakmaiságát, hatékonyságát és hatásosságát ismeri el a Városmarketing gyémánttal, a szakmailag kiváló marketing védjegyének odaítélésével.

Nevezési határidő: 2015. május 8.

Az Országos Városmarketing Díj három elismerési formát ötvöz, úgymint

  • „Városmarketing gyémánt” védjegy,
  • a „Marketing fővárosa fődíj”, valamint
  • „Marketingaktív megye” elismerő cím.

A „Marketingaktív megye” elismerő címet, nem pályázat útján az a megye, s a megyét képviselő megyei önkormányzat elnöke nyerheti el, melynek területén az adott pályázati időszakban a legtöbb „Városmarketing gyémánt” díjas város-, településmarketing teljesítmény került megvalósításra. Ez az aktivitás jelzi, hogy a megyében fontos és sikeres a települések marketingtevékenysége. A „Marketingaktív megye” címmel a Magyar Marketing Szövetség elismerni és ösztönözni kívánja mindazon politikai és közösségi szervezetet, akik az adott területen erőforrásaikkal, szakmai aktivitásukkal segíteni tudják a sikeres közösségi, társadalmi marketingmunkát.

A „Marketing fővárosa fődíjat”, illetve „Marketingaktív megye” címet elnyerő önkormányzatok számára egy egynapos, maximum 15 fő részvételét lehetővé tevő, tartalmilag a nyertessel egyeztetett, célorientált szakmai workshop, tréning szervezését, lebonyolítását biztosítja a Magyar Marketing Szövetség, valamint az ötletgazda Miskolci Egyetem Marketing Intézete és a Hinora Marketing Group.

Ezúton is arra buzdítjuk Jász-Nagykun-Szolnok megyei településeit, hogy vegyenek részt a pályázatban és legyen a mi megyénk a "Marketingaktív megye 2015" elismerő cím tulajdonosa. 

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
2018. Április
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC