HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


03.17.
2015.
"ALFÖLD SZÍVE" KEDVEZMÉNY KÁRTYA  
Csatlakozás március 31-ig meghosszabbítva - Forrás: jnszm.hu 
2013. évtől a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat az „Alföld Szíve” Térségi Turisztikai Egyesülettel közösen, ettől az évtől kezdve pedig már a Tourinform Szolnok bevonásával, végzi a 2018. december 31-ig tartó „Alföld Szíve” turisztikai kedvezménykártya működtetésével kapcsolatos feladatokat. Jelenleg is zajlik a szolgáltatói szerződések megújítása és új szolgáltatók bevonása. A csatlakozást március 31-ig meghosszabbítottuk. Eddig mintegy 30 elfogadóhely jelezte részvételét az akcióban. 

Az akció keretében a tavalyi évben több száz kártya terítése történt meg különböző turisztikai vásárokon, kiállításokon, információs irodákban. Emellett az egyedi kártyaigénylések száma meghaladta az 500 darabot.

Tavaly beszámoltunk arról, hogy előkészület alatt áll Jász-Nagykun-Szolnok megye új turisztikai információs portálja a www.alfoldszive.hu címen. Örömmel jelentjük, hogy a honlap elkészült, jelenleg folyik a tartalmi feltöltése. Az oldal, annak élesítéséig - várhatóan 2015. március végéig - jelszóval védett. A honlapon kiemelt menüpontban jelennek meg az „Alföld Szíve” kedvezménykártyához kapcsolódó információk (általános tájékoztató, kártya elfogadóhelyek, csatlakozás, kártyaigénylés).

A turisztikai kedvezménykártya elfogadóhelyek megállapodás és egy nyilatkozat kitöltésével csatlakozhatnak az akcióhoz. Az aláírt dokumentumokat legkésőbb 2015. március 6-ig Galó Anitának, a Térségfejlesztési és Külügyi Iroda irodavezető-helyettesének, az „Alföld Szíve” Térségi Turisztikai Egyesület titkárának címezve kell eljuttatni két eredeti példányban aláírva – melyből egy példányt visszaküldünk a szükséges aláírások megléte után - a következő postacímre: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat, 5001 Szolnok, Pf.:41.

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
2018. Január
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC