HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


12.17.
2014.
NÉGY OLDALÚ EGYÜTTMŰKÖDÉS A TURIZMUSÉRT 
A feladatok konkretizálása a közös munkát segíti- Forrás: jnszm.hu 
Az "Alföld Szíve" Térségi Turisztikai Egyesület évzáró közgyűlését követően négy oldalú együttműködési megállapodás aláírására került sor tegnap délután Szolnokon. A dokumentumot a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat képviseletében Berec Zsolt alelnök, az „Alföld Szíve” Térségi Turisztikai Egyesület nevében Fejér Andor elnök, a Szolnoki Tourinform iroda fenntartója, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ Nonprofit Kft,képviseletében Molnár Lajos Milán ügyvezető, valamint a megye egyetlen szakirányú képzését végző felsőoktatási intézménye, a Szolnoki Főiskola képviseletében Dr.Túróczi Imre rektor írta alá.

Az eseményen részt vett a Magyar Turizmus Zrt. Észak-alföldi és a Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóságának két vezetője, Katona Ilona és Molnár Anita.
Az aláírók hangsúlyozták, az együttműködés célja megyénk turizmusfejlesztése érdekében a szakmai feladatok meghatározása és lehatárolása a térség turizmusában meghatározó szerepet betöltő szervezetek között.


További célok: Jász-Nagykun-Szolnok megye, mint az Alföld szíve ismertségének növelése, a turisztikai szereplők – önkormányzatok, szakmai és civil szervezetek, Tourinform irodák, vállalkozások – között az együttműködés elősegítése és erősítése, közreműködés a megye turisztikai szervezeti rendszerének hatékony kialakításában, a helyi szintű turisztikai desztináció menedzsment szervezetek létrehozásának generálása. Mindezeknek köszönhetően végső soron pedig a legfontosabb célkitűzés a megyébe érkező vendégek és vendégéjszakák számának növelése.
További képek: www.facebook.com/jnszm 

 

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC