HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


12.12.
2014.
AZ ÉV UTOLSÓ ÜLÉSÉT TARTOTTA A MEGYEI KÖZGYŰLÉS 
Kovács Sándot folytatja munkáját a Régiók Bizottságában - Forrás: jnszm.hu
Soros munkaülését tartotta pénteken a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés. Megyénk mezőgazdasági helyzetéről szóló tájékoztató mellett új Szervezeti és Működési Szabályzatot fogadott el a testület, emellett több testületbe történő delegálásról is döntöttek.

A személyeskedő vitáktól sem mentes ülésen végül a Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanácsba Fazekas Szabolcs, Tomajmonostora és Újvári Imre, Tiszafüred polgármesterének bizalmat szavazott a képviselők többsége. Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke - az Észak-alföldi régió megyei közgyűlési vezetőinek egyetértése mellett - ebben a ciklusban is tovább folytathatja munkáját az Európai Unió helyi, megyei és regionális önkormányzatait tömörítő, annak tanácsadó szerveként működő Régiók Bizottságában.


A képviselők tájékoztatást kaptak az Észak-Alföldi Operatív Program jelenlegi helyzetéről, valamint támogatták a helyi és térségi turisztikai feladatok ellátására vonatkozó négy oldalú megállapodás megkötését a JNSZ Megyei Önkormányzat, az "Alföld Szíve" Térségi Turisztikai Egyesület, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Szolnoki Főiskola között.
A megyei értéktár bizottság munkáját és az abban szereplő értékek megismertetését célzó tevékenység támogatására 10 millió forint összegű kérelmet nyújtott be a megyei önkormányzat, a megvalósítás kereteit elfogadta a testület, annak tartalommal való eredményes és költséghatékony kitöltése az elkövetkező hónapok feladata lesz. Az előterjesztések elérhetőek honlapunk Közgyűlés menüpontjában. További képek: www.facebook.com/jnszm 

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
2018. Április
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC