HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


12.11.
2014.
TURISZTIKAI ÉVZÁRÓ AZ ÉSZAK-ALFÖLDI RÉGIÓBAN 
Megyénk hét települése is a leglátogatottabb húsz között van
"Turizmus Akadémia" címmel tartotta évzáró rendezvényét a Magyar Turizmus Zrt. Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatósága december 10-én Szolnokon, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban. A megjelent vendégeket Katona Ilona regionális marketing igazgató mellett Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke és Fejér Andor, Szolnok város alpolgármestere, az "Alföld Szíve" Térségi Turisztikai Egyesület elnöke is köszöntötte.

Szakmai tájékoztató keretében Horváth Gergely, a Magyart Turizmus Zrt. Turisztikai Vezérigazgatóságának vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy a jövő évben a társaság egyik stratégiai célja az erőteljesebb külföldi kommunikáció és a kkv szektor támogatása. Katona Ilona az észak-alföldi régió turisztikai eredményeivel kapcsolatban arról tájékoztatta a szakembereket, hogy a tavalyi év hasonló időszakához képest két számjegyű emelkedést regisztráltak az idei év első tíz hónapjában a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszaka számban. A régió leglátogatottabb TOP 20 települése között hét Jász-Nagykun-Szolnok megyei is található: 4. helyen Cserkeszőlő, 5. Szolnok, 8. Jászszentandrás, 10. Túrkeve, 13. Kisújszállás és 16. Jászberény. 

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC