HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


10.30.
2014.
LEZÁRULT A PROJEKT, A MUNKA FOLYIK TOVÁBB
Partnerek maradnak a résztvevők a jövőben is  - Forrás:jnszm.hu 
A mai esemény ékes bizonyítéka annak, hogy a megyében nincs széthúzás és a munka érdekében azonnal készek összefogni Jász-Nagykun-Szolnok megye civil, közigazgatási és kormányzati szervezetei. Önök ma partnereink lettek, a kinyújtott kezet megszorították - mondta Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke a "Partnerek vagyunk!" projekt mai záró rendezvényén. Az eseményen 41 szervezet írta alá azt az együttműködési keret-megállapodást, amely a munka folytatását vetíti előre.

 

A civil és a közigazgatási szféra együttműködését erősítő projekt a turizmus, az agrár & vidékfejlesztés, a civil kapcsolatok, az ifjúsági és idős ügy, valamint a roma nemzetiségi ügyek terén valósított meg új programokat, kezdeményezéseket, melyet Galó Anita, a projekt vezetője mutatott be a résztvevőknek. Hangsúlyozta, hogy a létrejött vagy új alapokra helyezett szakmai együttműködések, programok folytatódnak, valamint az elkészült „produktumokkal” további feladat van. Ilyen például a megye új turisztikai információs portálja, a www.alfoldszive hu, a megyei imázsfilm, és a Jász-Nagykun-Szolnok megye, az Alföld Szíve márkanév népszerűsítése, a létrehozott civil, nyugdíjas, turisztikai szakember találkozók szervezése.


A párbeszéd kultúrájának csiszolását hozta nekünk ez a projekt, valamint az alkalmat a tanulásra, hiszen a partnerség egy folyamat, amely tanulást igényel - mondta Dr. Nagyné Varga Ilona, a projekt egyik kiemelt együttműködő partnere, a megyei Esély Szociális Közalapítvány igazgatója.
Fejér Andor, az "Alföld Szíve" Térségi Turisztikai Egyesület elnöke, Szolnok Város alpolgármestere szerint nagyon fontos, hogy sikerült megszólítani a turisztikai szakmát és talán a vállalkozókat is, s látszik, hogy ők valamennyien készek az együttműködésre. Elérkeztünk a 0. kilométerkőhöz, innen kell tovább folytatni együtt a munkát - tette hozzá.
A projektnek köszönhetően három településen is roma fórum volt szeptember végén, ahol helybe vittük a választásokkal és a közigazgatási rendszerrel kapcsolatos információkat a kormányhivatal, a járási hivatalok és a roma referensek segítségével - mondta Csóka János, a JNSZ Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke.

 

További képek a www.facebook.com/jnszm oldal albumában találhatók.

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC