HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


10.20.
2014.
CIVIL PARNTERSÉGI FÓRUM
Átfogó tájékoztatás a kormányhivatal munkájáról - Forrás: jnszm.hu
Dr.Kállai Mária megyei kormánymegbízott asszonytól kaptak hasznos információt azon civil szervezetek képviselői, akik részt vettek a Partnerek vagyunk! c. projekt keretében szervezett 4. Megyei Civil Partnerségi Fórumon. Emellett a 2014-2020-as időszakban elérhető pályázati forrásokról, valamint a projekt keretében megalapozott együttműködés  folytatásáról is hallhattak a megjelentek a mai rendezvényen. 

Dr.Nagyné Varga Ilona, a projekt kiemelt együttműködő partnere, a JNSZ Megye ESÉLY Szociális Közalapítványa igazgatója elmondta, hogy örömmel vették a civil és a közigazgatási szféra együttműködését erősítő, az Államreform Operatív Program kínálta pályázatban való közreműködést, hiszen nem tipikus, hogy ebből az OP-ból ilyen jellegű projekteket támogattak. 

 

Dr.Kállai Mária megyei kormánymegbízott a kormányhivatal és a civil szervezetek közötti együttműködés mellett a hivatal működésével és jövőbeni terveivel kapcsolatban is tájékoztatta a résztvevőket. Elmondta, hogy a területi közigazgatási rendszer átalakításával, a kormányhivatalok 2011. január elsejei létrehozásával megyénkben ezen a területen 70 millió forint, országos szinten mintegy 1,2 milliárd forint megtakarítás realizálódott. 2013. január - 2014. augusztusa között 325 rendezvényen vette részt a kormányhivatal vezetése, amelyből 208 társadalmi szerepvállaláshoz, a civilekhez köthető. Fontos cél az is, hogy az ügyfélfogadási időpontokat a valós igényekhez igazítsák a jövőben.Kormánymegbízott asszony felajánlotta a civil szervezeteknek, hogy munkájukhoz nyugodtan kérjék a szakigazgatási szervek közreműködését, tájékoztatását egy-egy adott területen ( fogyasztóvédelem, munkaügyi felügyelet, állami- és népegészségügy, stb.). 

 

Karancsi Tamás, a JNSZ Megyei Területfejlesztési Ügynökség ügyvezetője a 2014-2020-as időszakban elérhető pályázati forrásokról szólt, Galó Anita, a projekt menedzsere pedig a kialakított együttműködés jövőben folytatását vázolta. 

Valamennyi előadás megtalálható honlapunkon, a Partnerek vagyunk! pályázat menüpontjában, a Civil partnerségnél. 

 

 

 

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC