HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


09.25.
2014.
2. MEGYEI TURISZTIKAI KEREKASZTAL 
Aktív közös gondolkodássá alakult a rendezvény  - Forrás: jnszm.hu 
Előkészület alatt állnak Jász-Nagykun-Szolnok megye új turisztikai arculatát meghatározó eszközök, valamint a turizmusfejlesztés megyei irányát definiáló ún. cselekvési terv. A tervekkel, elképzelésekkel kapcsolatban tartottak szeptember 24-én délután eszmecserét a szakemberek a Partnerek vagyunk! projekt keretében megrendezett 2. Megyei Turisztikai Kerekasztalon. 

 

A megjelenteket Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte, aki hangsúlyozta, hogy a gazdaságnak egyik kiemelt szektora a turizmus. " Tudom, hogy a megye egyes településein milyen sok munkát fektetnek ebbe az ágazatba. A mi feladatunk, hogy ezt a munkát egy irányba mozdítsuk és közösen gondolkozzunk!" - mondta a megyei közgyűlés elnöke. 

 

A szakmai eseményen Galó Anita, a projekt vezetője beszélt a pályázat keretében megvalósuló illetve előkészítés alatt álló új turisztikai arculatról, a márkaépítés érdekében végzett munkáról, az új megyei imázsfilmről, valamint a megyei turizmusfejlesztésének  irányvonalat szabó ún. cselekvési tervről. A pályázatnak köszönhetően a régi alapokat nem nélkülözve, megújult például a "Jász-Nagykun-Szolnok megye, az Alföld szíve" logó is. A szerdai kerekasztalon résztvett szakemberek között egy olyan aktív és építő jellegű párbeszád alakult ki, amelyek a közös munkát nagyban segítették. Az ügyet előre vivő gondolatok, javaslatok tömkelege hangzott el az eseményen, melyeket a munka folytatásában a megyei önkormányzat feltétlenül figyelembe vesz. Az elkészült anyagokat, eszközöket 2014. október még az ősz folyamán megimserteti a közvéleménnyel a projektgazda. 

Túrkeve város vezetője és turisztikai szakemberei (balról az első három) Dr. Kóródi Márta, a Szolnoki Főiskola rektor-helyette és Jakus Beáta, a Szolnoki Tourinform vezetője is részt vettek a megbeszélésen

Fejér Andor, az Alföld Szíve Térségi Turisztikai Egyesület elnöke kiemelte, hogy a civil szférának és a vállalkozói szektornak kell adnia a rendszer stabilitását. Peszeki Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. Észak-Alföldi Regionális Igazgatóságának munkatársa kijelentette, ritka, hogy egy megyei önkormányzat ilyen aktív szerepet vállal a térség turizmusának fejlesztésében. 

Az eseménnyel kapcsolatos további képek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Facebook oldalán megtalálhatók(www.facebook.com/jnszm) .

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC