HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


09.16.
2014.
KERESIK A KÁRPÁT-MEDENCE LEGJOBB PRAXISÁT!
2015. március 10-ig lehet szavazatokat leadni - Forrás: sajtóanyag 
Most ötödik alkalommal dördült el a startpisztoly és indult újra szeptember 11-én „ Az év praxisa a Kárpát medencében „ pályázat.  Meghirdetője az Országos Alapellátási Intézet, célja 2014-ban is ugyanaz, mint a megelőző években: helyreállítani, erősíteni a háziorvosok és a nővérek megbecsülését, presztízsét. Biztosan van olyan orvos, akit Jász-Nagykun-Szolnok megyéből is szívesen ajánlanak az itt élők, ezt ezen a linken meg is lehet tenni:  http://www.azevpraxisa.hu/ajanl 

A szervezők idén is az emberséges és szakmailag is elhivatott gyógyítókra, a példaértékű orvos-beteg kapcsolatokra és az orvosok kitartó, szolgálatkész munkájára szeretnénk irányítani a szélesebb nyilvánosság figyelmét.
Ahogyan pályázati kiírásban olvasható, egyének, de kollektívák- kórházak, kórházi osztályok, önkormányzatok, polgármesteri hivatalok, civil szervezetek, szakmai érdekképviseletek – ajánlásaira is számítanak a szervezők.
A beérkezett pályázatokat értékelő zsűri elnöke Dr. Balogh Sándor az OALI főigazgatója, tagjai: Becker Ágnes az MTVA szerkesztője, Berszán Lajos atya, gyimesfelsőloki plébános, Csuja Imre színművész dr. Lenkefi Ida az Egis belkereskedelmi igazgatója, dr. Molnár Mária háziorvos, a tavalyi pályázat hazai nyertese, valamint Dr. Bedros J. Róbert, Dr. Farsang Csaba, Dr. Hajnal Ferenc, Dr. Kásler Miklós, Dr. Kiss Róbert professzorok.
A pályázat hivatalos weboldala a www.azevpraxisa.hu  címen érhető el. Az ajánlásokat 2015. március 10-ig várják a szervezők. A végső sorrendet a portál látogatóinak szavazása dönti majd el.

Tavaly több mint 200 pályázó javasolta kedvenc orvosát, a pályázat weboldalát pedig több mint 50000-ren látogatták meg. Határon túlról már több szavazat érkezett, mint itthonról, és nemcsak a magyarlakta szomszédoktól- a Felvidékről, Ukrajnából, Erdélyből, a Vajdaságból - jöttek a voksok, hanem Franciaországból, Németországból, Hollandiából, de az Egyesült Államokból és Kanadából is.

Biztosan van olyan orvos, akit Jász-Nagykun-Szolnok megyéből is szívesen ajánlanak a beteg, ezt megtehetik ezen a linken:  http://www.azevpraxisa.hu/ajanl 

 

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC