HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


09.15.
2014.
ÚJRA INDUL A MEGYÉK KÖZTI VETÉLKEDŐ
Cél továbbra is a tudásmegosztás, közösség- és kapcsolatépítés
Tavaly nagy sikert ért el azzal, hogy ezüstérmes lett Jász-Nagykun-Szolnok megye csapata a KKVHÁZ által meghirdetett, a kis- és középvállalkozások részvételével lezajlott országos megmérettetésen. A napokban újra indult verseny, amelynek üzenete idén is a játékos tudás megosztás, közösségépítés és a kapcsolatszervezés fontossága. Már most lehet jelentkezni Jász-Nagykun-Szolnok megye csapatába erre a linkre kattintva

A KKV szektor legnagyobb problémája még mindig a kompetenciák és az ismeretek hiánya. Egyetlen azonnali megoldás van, ha a különböző ismeretekkel bírók összefognak. Az országos játékba beszállt sok állami és önkormányzati intézmény, akiknek feladatuk az ismeret átadás, több nagyvállalat és, oktatási intézmény, akik kötelességüknek érzik a segítést és azok a kicsik, akik felismerték az összefogás megkerülhetetlenségét - hangzott el a szervezők részéről. 
A verseny fő támogatója az OTP Bank. Részt vesz a verseny támogatásában a NAV, az EXIM Csoport, a Regionális Fejlesztési Holding, a Kárpát Régió Üzleti Hálózat, a FIVOSZ, a Magyar Logisztikai Egyesület, és a LeitnerLeitner adótanácsadó vállalat. A verseny szervezői törekednek arra, hogy minden megyei csapat mellett ott álljanak a kamarák, a VOSZ, a Kisvállalkozás Fejlesztő Közalapítvány, az IPOSZ, az IRSZ, a KISOSZ és más érdekvédelmi szervezetek szakemberei is.
A szervezők célja, a KKV szektor számtalan irányból érkező támogatásának az összehangolása a társadalmi felelősségvállalás jegyében. Közösség építése azoknak a vezetőknek, akiknek létformája a vállalkozás és nyitottak az együttműködésre és azoknak a szervezeteknek, akik bizonyították, hogy hajlandóak tenni ezért a szektorért.

A képen a tavalyi év végi döntőben megyénk csapata 

Minden megyének is csapatot kell állítani, az jut tovább, amelyik teljesíti az első két internetes forduló alap követelményeit. Két követelmény van: a szakmailag megalapozott, korrekt válasz az elnökség kérdéseire és az, hogy a megye lakosságának 0.1 %-a lássa a válaszokat és szavazzon az interneten a csapatára.

A verseny a valóságban szeptember 25-én veszi kezdetét, amikor a megyék csapatainak tagjai- a tavalyihoz hasonló módon - a megyeházákon találkoznak, hogy 16:00-kor az interneten keresztül megismerjék a verseny elnöksége által kiírt feladatokat. A megye csapatának továbbjutása esetén ez  október 29-én 16:00 órakor  megismétlődik. 

A december 1-jei budapesti „élő”döntőben a közönség, valamint a zsűri értékelése együtt alakítja ki a végső helyezést. A saját csapatába bárki jelentkezhet, a taok bemutatkozási lehetőséget kapnak a verseny hivatalos oldalán. www.kkvhaz.hu

A szervezők azzal a kéréssel fordultak Orbán Viktor miniszterelnökhöz, hogy támogassa a KKV szektort úgy, hogy 2015 első negyedévében, egy általa megválasztott napon ellátogat a győztes megyébe és ott részt vesz egy KKV üzleti fórumon.

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC