HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


07.18.
2014.
MEGYEI PROGRAMAJÁNLÓ 
Koncert, utcabál, tánc, zene, mulatság vár mindenkit ezen a hétvégén 

Programok tömegét kínálja Jász-Nagykun-Szolnok megye ezen a hétvégén is az érdeklődőknek, a szabadságukat, pihenésüket itt töltőknek. Folytatódik az Abádszalóki Nyár, mezőtúron utcabál lesz, Cserkeszőlőn vitéz napokat tartanak, Tiszaderzsen Kárásznap, Szolnokon a Tiszaparti Nyár keretében a Napoleon Boulevard koncert ígér kellemes időtöltést.

Rengeteg újdonsággal, szuper programokkal és vélhetően felejthetetlen élménnyel gazdagodik aki ellátogat  a Tisza-tóhoz idén nyáron.  
Az Abádszalóki Nyár rendezvénysorozat július 18-20-ig tartó hétvégéjén koncertekkel, programokkal várja az odaérkezőket. Július 18-án, pénteken 21:30-tól a Beatrice, míg 23 órától Dj Kincses Szabi szórakoztatja a közönséget. 19-én szintén este 21:30-as kezdettel az EDDA tart élő nagykoncertet. A hétvégén a Tisza-tó strand ad helyet a Fürdővárosok Homokfoci Tornájának is.

Szintén a térség lakosait, kirándulóit várják Tiszaderzsen, a Kárásznapon, amelynek keretében július 19-én hatodik alkalommal rendezik meg a halétel főzőversenyét. Lesz ugráló vár, óriás csúszda a gyerekeknek, arc és hennafestés, tombola, fellép a Dupla Kávé, Janicsák Veca, Csepregi Éva és Zoltán Erika.

Aki szeretne még errefele koncertezni, mondjuk a magyar Rock'n'roll királyával, látogasson el Berekfürdőre! 2014. július 19-én Fenyő Miklós élő nagykoncert lesz 21 órától a Berekfürdői Strandfürdőben. Jegyek elővételben kaphatóak a főpénztárban július 14-19. között. 

Szintén július 19-én (szombaton) folytatva az elmúlt évben újra életre keltett hagyományt idén is megrendezik a mezőtúri Béketelepi Utcabált a város egyik legszebb részén. Gyermekeknek kézműveskedést, kerékpáros ügyességi versenyt és egyéb gyerekprogramokat rendeznek. 

Július 18-19-20 között tartják a VIII. Cserke Vitéz napokat Cserkeszőlőn. A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ, Cserkeszőlő Sportpálya (Dózsa György u.) szolgál helyszínéül a több napos programsorozatnak. Sok érdekes és zenés programmal várják az érdeklődő közönséget. Többek között zenés, néptáncos, harcművészeti, táncbemutatókkal készülnek. Koncertet ad a Dirty Slippers, Balázs Fecó, Horváth Tamás és zenekara, a Bikini együttes, és a Heteroll is.

Itt még nem érnek véget a nyári programlehetőségek! Folytatódik a  megyeszékhely egyik legnagyobb rendezvénye, a Tisza-parti Nyár programsorozat, melynek keretein belül minden júliusi hétvégén igényes szórakoztató műsorok, koncertek, előadások várják a helyieket és a városba látogató turistákat egyaránt. Olyan programot kínál a városi és városba látogató közönségnek, amiben a stílusok váltakozása, a hagyományos és modern művészet találkozása és a generációk egymásra találása is megvalósul. Ezen a hétvégén szombaton a Napoleon Boulevard ad koncertet Szolnokon, a Tiszai hajósok terén.

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC