HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


06.07.
2014.
MEGYEI IFJÚSÁGI KÖZGYŰLÉS 
Jövő ilyenkor a megvalósításról számolhatnak be a diákok -Forrás: jnszm.hu

Nagyon sok kreatív ötlettel és jó gondolattal a fejükben érkeztek pénteken délelőtt a Megyeháza dísztermébe a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Ifjúsági Közgyűlés tagjai. A végig nagyon konstruktív szellemben zajló ifjúsági közgyűlésen az 50 órás iskolai közösségi önkéntes szolgálat, a környezetvédelem, a nemzetközi kapcsolatok fejlesztése, a sport & szabadidős tevékenység, a turizmusfejlesztés mellett a generációs különbségek áthidalása és a kölcsönös segítségnyújtás témakörei kaptak kiemelt figyelmet.

Számos kezdeményezést fogalmaztak meg a 9-10-11. évfolyamos diákok a vitaanyagokban: nemzetközi vitatábor szervezése, "Mozgásban az egészség" program, diákmunka szervezet létrehozása 14-18 évesek számára, szelektív divat show, művészeti vándorkiállítás, flashmob a szemétszedésért, valamint a virágos településekért akció létrehozása.


"Úgy gondolom, hogy nemcsak a megyei önkormányzat vezetőinek és munkatársainak, hanem a megye lakosságának is fontos, hogy a fiatalabb generáció közélettel kapcsolatos gondolatait, elképzeléseit megismerje. Nekünk, pedig megyei vezetőknek és döntéshozóknak fontos, hogy lehetőségeinkhez mérten ezeknek teret biztosítsunk és támogatást nyújtsunk" - mondta el köszöntőjében Borbás Zsolt, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés alelnöke.

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC