HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


04.29.
2014.
RENDÉSZETI ÉS KÖZBIZTONSÁGI DÍJ
Dávid Mónika kapta a megyei közgyűlés elismerését - Forrás: jnszm.hu

 Szent György és Szent Flórián napja alkalmából közös rendezvényt tartott ma Szolnokon, a Tiszaligetben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Ez alkalomból adta át Borbás Zsolt, a megyei közgyűlés alelnöke a megye Rendészeti és Közbiztonsági Díját Dávid Mónika rendőr-őrnagynak a megye közlekedésbiztonságának, ezáltal közbiztonságának javítása érdekében több éve folyamatosan kifejtett kiemelkedő tevékenységéért.

Dávid Mónika, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság, Rendészeti Igazgatóság, Közlekedésrendészeti Osztály kiemelt főelőadója 1997. július 1. napján kezdte meg rendőri pályafutását a Jászapáti Rendőrőrs állományában, majd 1999. május 1-től a Jászberényi Rendőrkapitányság, Közlekedésrendészeti Osztályán dolgozott járőrként.

Első tiszti kinevezésére 2002. augusztus 1-jén került sor a Jászberényi Rendőrkapitányság, Közlekedésrendészeti Osztály előadójaként. Ugyanitt 2005. július 1-jétől fővizsgáló, majd 2007. március 1. napjától kiemelt fővizsgáló beosztásokat töltött be. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság, Rendészeti Igazgatóság, Közlekedésrendészeti Osztály állományában 2008. november 1. óta lát el szolgálatot kiemelt főelőadóként, egyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Baleset-megelőzési Bizottság titkára is.
Munkavégzésére a kezdeményezőkészség, a kreativitás és az új baleset-megelőzési módszerek alkalmazása a jellemző. Több éve kifejtett szakmai tevékenysége nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy a különböző országos közlekedési tárgyú vetélkedőkön, versenyeken megyénk képviselői rendre dobogós helyezést értek el. Ezek a sikerek közvetlenül - de közvetetten is - a megye közlekedésbiztonságát, valamint a közlekedési fegyelem javítását segítették elő. Megyei felelőse, koordinátora az Iskolarendőri Program baleset-megelőzési területének, mely tevékenységet nagy elhivatottsággal végzi.
Lakossági visszajelzések alapján az általa tartott előadások példaértékűek, alkalmasak a hallgatóság közlekedési kultúrájának fejlesztésére - áll a kitüntetett laudációjában.

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
2018. Április
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC