HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


04.01.
2014.
"ALFÖLD SZÍVE" TURISZTIKAI KEDVEZMÉNYKÁRTYA AKCIÓ  
Április 15-ig még lehet csatlakozni az elfogadóhelyekhez - Forrás: jnszm.hu

 Még két hétig lehetőségük van a szolgáltatóknak csatlakozni a 2008-ban elindított "Alföld Szíve" turisztikai kedvezménykártya rendszer elfogadóhelyei közé. A megyei önkormányzat és az Alföld Szíve Térségi Turisztikai Egyesület idén kiemelt hangsúlyt fektetett arra, hogy olyan vállalkozásokat is bevonjon az elfogadóhelyek körébe, amelyek nem klasszikus turisztikai szolgáltatók (pl.szálláshelyek, vendéglátóipari egységek, fürdők), de kapcsolatba kerülhetnek a megyébe érkező vendégekkel. Olyan eset is van, amikor több szolgáltatás kedvezményes igénybevételére is lehetőség nyílik - például szálláshely mellett teniszpálya bérlésre.

Eddig közel 50 elfogadóhely jelezte csatlakozási szándékát 2014. évre, a hosszabbítás célja tovább bővíteni az elfogadóhelyek körét. Újdonság, hogy már virágüzletben és ajándékboltban, illetve kerékpár és "viszikli" kölcsönzés esetén is - különböző mértékű - kedvezményt kaphatnak a kártya tulajdonosok.

Kártyát bárki igényelhet az info@jnszm.hu e-mail címre elküldött igénylés (név, lakcím)  alapján, melyet ezt követően postán küldünk ki. 

Az elfogadóhelyek listája egyenlőre még a www.tiszainform.com oldalon található meg, a frissítések folyamatosan tartanak április 30-ig.

A kitöltendő együttműködési megállapodás és a nyilatkozat letölthető itt. Csatlakozás esetén ezeket a galo.anita@jnszm.hu e-mail címre kérjük visszaküldeni. További információ kérhető Galó Anita, irodavezető-helyettestől, az "Alföld Szíve" TTE titkárától az 56/505-994-es telefonszámon.

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC