HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


04.01.
2014.
BETEKINTÉS A NÉPI KÉZMŰVESSÉG VILÁGÁBA 
Szombaton a Tiszavárkonyi Alkotóházba várják az érdeklődőket

 A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Népművészeti Egyesület is csatlakozik a Népi Kézműves Alkotóházak és Műhelygalériák 1. Országos Hétvégéje elnevezésű akcióhoz - tájékoztatott Kenyeres Sándorné, az egyesület elnöke. Április 5-én szombaton 10.00 - 16.00 óra között csigacsinálással, kézműves programokkal és kiállítással várják a látogatókat Tiszavárkonyban, az Alkotóházban.

"A Népi Kézműves Alkotóházak Országos Egyesülete és a Népművészeti Egyesületek Szövetsége hagyományteremtő szándékkal, ez évben először nyitott hétvégét szervez az országban működő népi kézműves alkotóházak, nyitott műhelyek és műhelygalériák számára, azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet létükre és megmutassa, milyen értékek hordozói azok a létesítmények, amelyek a tradicionális népi kézművesség továbbörökítő helyei.
Az országos rendezvény a „Népi Kézműves Alkotóházak és Műhelygalériák I. Országos Hétvégéje” 2014. április 4-5-6-án kerül megrendezésre, amikor országszerte kinyitnak a műhelyek és gyerekeke, felnőttek, családok ismerkedhetnek a népi kézművességgel.
Ezzel az országos rendezvénnyel - a Népművészeti Egyesületek Szövetsége nemzetközi kapcsolata révén – csatlakozni tudunk a francia kezdeményezésre elindított „Európai Művészet és Kézművesség Napjai „ programhoz - tájékoztatott Kenyeres Sándorné.
Az országos kezdeményezéshez csatlakozott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Népművészeti Egyesület is. Az egyesület a tiszavárkonyi Népművészeti Alkotóházába várja a népi kézművesség iránt érdeklődőket 2014. április 5-én, szombaton.

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC