HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


03.05.
2014.
MEGNYÍLT AZ ÉARFÜ MEGYEI IRODÁJA 
Szolnokon, a Megyeháza épületében várják az ügyfeleket - Forrás: jnszm.hu

 Közös sajtótájékoztatón ismertette Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke és Mező Ferenc, az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. ügyvezetője a ma Szolnokon, a Megyeházán megnyitott irodával kapcsolatos tudnivalókat.

 

Az, hogy 2014. január 1-jétől a három érintett megye egyenlő arányú tulajdonába került az ÉARFÜ, nagy lépés a megyei önkormányzatok középszintű területfejlesztési centrumként történő elfogadása és elismerése irányába.  Gyakorlati jelentőséggel bír az a tény, hogy a szervezet debreceni központja mellett a másik két megye székhelyén is  létrejönnek információs irodák, hiszen így nem kell messzire utazni egy-egy személyes, pályázatokkal kapcsolatos konzultációért. A Szolnokon, a Megyeháza épületében létrehozott megye irodát követi e hónap második felében a nyíregyházi iroda megnyitása. Tulajdonosként minden segítséget megadtunk az ÉARFÜ-nek ahhoz, hogy  ez itteni iroda zökkenőmentesen megnyithasson – mondta el a tájékoztatón Kovács Sándor.

A gyakorlati kivitelezés és működtetés kapcsán Mező Ferenc elmondta, hogy rendszer szintű problémákkal – például műszaki tartalom változás bejelentésével, kifizetési kérelem benyújtásával - kapcsolatban nyílik majd lehetőség személyes konzultációra az iroda munkatársaival.

 

„Igyekeztünk úgy kialakítani a személyi összetételét az öt fős szolnoki irodának, hogy legyen köztük pénzügyes, műszaki végzettségű kolléga, akiket asszisztens munkatárs is segít.  Jász-Nagykun-Szolnok megyében mintegy 400 futó projekt van, amelyek termelnek annyi problémát, hogy „ellássák”  a kollégáimat munkával – tette hozzá az ÉARFÜ ügyvezetője.

Az ÉARFÜ Jász-Nagykun-Szolnok megyei irodája a  Megyeháza (Szolnok, Kossuth L. út 2.) 1.emelet 149-150-151-es szobájában található. Elérhetőség: bianka.farkas@eszakalfold.hu, mobil: 30/578-4012. További elérhetőség holnaptól megtalálható a társaság (www.eszakalfold.hu) és a megyei önkormányzat honlapján (www.jnszm.hu) .

 

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC