HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


10.21.
2013.
KÍNAI ANTI-KORRUPCIÓS DELEGÁCIÓ JÁRT A MEGYEHÁZÁN  
A KIM meghívására érkeztek hazánkba - Forrás: jnszm.hu

 Három napos hivatalos látogatásra érkezett hazánkba a kínai Anhui tartomány korrupció ellenes szakembereiből álló delegáció hétfőn. Első útjuk Jász-Nagykun-Szolnok megye székhelyére vezetett, ahol a város és a megye vezetőivel találkoztak.  

 

Délelőtt Szabó István, Szolnok város alpolgármestere, délután pedig Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke és Dr. Kállai Mária megyei kormánymegbízott közösen fogadta a vendégeket a Megyeházán.

"Szerteágazó kínai kapcsolatainknak köszönhetően már nem vendégként, hanem barátként üdvözöljük Önöket  nálunk. Bízom benne, hogy a két nép közötti kapcsolatok erősítésének a mai program is rész lesz" - üdvözölte a vendégeket Kovács Sándor.

A kormányhivatal éppen ebben az időszakban 3 éves. Fontos célunk, hogy az államigazgatás közelebb kerüljön az állampolgárokhoz. Ennek alapfeltétele a feddhetetlenség és a korrupció mentesség. A megyénkben az államigazgatás és az önkormányzatiság "kéz a kézben" végzi munkáját, egymást segítve - mondta Dr.Kállai Mária.

Kontér Izabella, a JNSZ Megyei Kormányhivatal belső ellenőrzési vezetője átfogó előadás keretében ismertette a szervezet anti-korrupciós tevékenységét. Az előadást követeően élénk eszmecsere alakult ki a kínai szakemberekkel, akik elsősorban az állami szervek költségvetésének  ellenőrzésével, illetve a készpénzforgalom átláthatóságával kapcsolatban tettek fel kérdéseket.

A kínai delegáció a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium meghívására, a két nép kormánya között tavaly év végén megkötött anti-korrupciós memorandum keretében jártak hazánkban. A hétfői szolnoki látogatást követően kedden a KIM-ben fogadják őket.

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
2018. Április
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC