HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


10.10.
2013.
EGYEZTETÉS A JÖVŐ ÉVI TURISZTIKAI MARKETING TERVRŐL  
Termék alapú kommunikációt folytat az MT Zrt. - Forrás: jnszm.hu

 Országjáró road-show keretében ismertette a Magyar Turizmus Zrt. a 2014. évi marketing tervét a szakemberek körében a héten. Az Észak-alföldi régióban Szolnok városa adott otthont az eseménynek október 8-án délután. A társaság hazai vonatkozású terveit Maráczi Gábor, stratégiai és marketing igazgató, míg a régiós elképzeléseket Katona Ilona, az Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatóság vezetője ismertette.

A  Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékből is érkezett szakembereket Fejér Andor, az "Alföld Szíve" Térségi Turisztikai Egyesület elnöke köszöntötte.

Ezt követően Maráczi Gábor átfogó előadásban ismertette a Magyar Turizmus Zrt. jövő évi elképzeléseit. Szót ejtett az elmúlt évek hazai tendenciáiról, jellemzőiról. A 2011-es év kiemelten jó év volt a turisztikai ágazatban, a recessziót követően ekkor már igen kedvező adatok mutatkoztak a hazánkban a vendégéjszaka és a vendégek számában egyaránt. Szintén jó hír, hogy az idei évi 1. félévi adatok alapján a külföldi vendégek 5,7%-kal többet költöttek nálunk, mint az előző év ugyanezen időszakában, továbbá a turizmus deviza egyenlege is 14,8%-os emelkedést mutat. A stratégiai és marketing igazgató elmondta, hogy az MT Zrt. termék alapú kommunikációt folytat, lecserélve  a téma alapú kommunikációs irányvonalat. A négy évszakhoz kapcsolódó érzésekhez (ősz -derű, ébredés - tavasz, stb.) kapcsolják a hívó termékeket. Télen az egészségturisztika, tavasszal az aktív turizmus, nyáron a vízpart és program turizmus, ősszel pedig a bor és gasztronómia kap lesz a kiemelt téma.

Katona Ilona, régiós igazgató elmondta, hogy az Észak-Alföld statisztikai mutatói tavaly némi visszaesést mutattak a belföldi vendégek vonatkozásában, azonban a 2013. évi 1-8. havi adatok már nagyon biztatóak. A jövő évi újdonságok sorában elhnagzott, hogy lesz Magyar Prémium Nap, óráisplakát kampány, romániai road-show, valamint hazánk franciaországi nagykövete meghívására márciusban a régió részt vesz a Bonjour Párizs c. rendezvényen.

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC