HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


09.23.
2013.
VETÉLKEDŐ INDUL A KKV SZEKTOR SZEREPLŐINEK 
Szerdán lesz az első forduló a Megyeházán - Forrás: jnszm.hu

 A KKV szektorról mindenki mondja, hogy tőkehiányos. Azt sokan elfelejtik hozzátenni, hogy információ- és kapcsolatszegény is. Ezen az utóbbi tényezőn kíván változtatni az idén szeptemberben  induló játékos program, a KKVHÁZ Összefogás Vetélkedő Magyarország 2013, mely a  Nemzetgazdasági Minisztérium és a megyei önkormányzatok támogatásával valósul meg.

A vetélkedő a kisvállalatok informálását és kapcsolataik bővítését jelölte meg végső feladatának. A programhoz bármely kisvállalat kapcsolódhat a saját megyéjében. A megmérettetésre minden megye csapatot állít ki, a vetélkedő három fordulóból áll.
A jelenlegi információk alapján Jász-Nagykun-Szolnok megyében mutatkozott a legnagyobb érdeklődés - 19 tagot  alkotja a csapatot. A vetélkedőt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat karolta föl és támogatja, az operatív munkát a JNSZ Megyei Kereskedelmi és Iparkamara – Hekli István gazdaságfejlesztési vezető koordinálásában - végzi a megyei önkormányzattal és a résztvevő vállalkozásokkal, szervezetekkel együttműködésben.
A 19 megye + főváros csapatait 5 x 4-es csoportokba sorsolták. Jász-Nagykun-Szolnok Heves, Tolna és Fejér megyékkel került egy csoportba.

Első feladatként a  megyei csapatoknak  szeptember 25-ig el kell elkészíteni egy bemutatkozó anyagot, amely ezt követően elérhető lesz a vetélkedő honlapján (www.kkvhaz.hu).
Az első  „éles” forduló szeptember  25-én (szerdán) 11.30 órai kezdettel lesz a Megyeháza (Szolnok, Kossuth L. út 2.) Jász termében.  A kérdéseket 12.00 órakor teszik közzé interneten valamennyi megye csapata számára, a csapatok ugyanazt a 3 kérdést kapják az országosan ismert, köztiszteletben álló személyekből álló bizottságtól. A csapatoknak a válaszadásra 24 óra áll a rendelkezésre.

Ezeket a válaszokat közönségszavazatokkal, „lájkolásokkal” lehet majd értékelni  a www.kkvhaz.hu oldalon, minden csoportból 2-2 csapat jut tovább. A csoportokból továbbjutó két-két csapatot október 2-án hirdetik ki Budapesten.
 
Bod Péter Ákos, a vetélkedő Kérdező Bizottságának elnöke  elmondta, hogy várhatóan az első forduló kérdései inkább a cégalapítás jellemző problémáira koncentrálnak, a második a növekedés és a megerősödés időszakára, míg a döntő az exportképessé, nemzetközivé válás kérdéseit elemzi majd.

Kérjük, hogy kövessék figyelemmel a vetélkedőt és szavazatukkal segítsék Jász-Nagykun-Szolnok megye csapatát!

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC