HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


04.23.
2013.
SZENT GYÖRGY NAPI PROGRAMOK 
Átadták a megyei rendészeti és közbiztonsági díjat - Forrás: jnszm.hu

 A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-Főkapitányság Szent György Napja alkalmából egész napos programsorozatra várta az érdeklődőket szombaton. A Rendőrség Napja eseményeihez kapcsolódóan Borbás Zsolt, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés alelnöke ma délelőtt adta át a megyei rendészeti és közbiztonsági díjat.


Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke is részt vett a szombati programokon
 

A működési területe közrendjének és közbiztonságának kiemelkedő ellátása, valamint a lakossággal és a társszakmákkal történő példamutató együttműködéséért a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés döntése értelmében a díjat a Szolnok Városi Rendőrkapitányság, Közrendvédelmi Osztály, Körzeti Megbízotti Alosztálya kapta.

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata 2011-ben indította el rendszerszemléletű „Családbarát Szolnok” programját, melyet indokoltak többek között a bűnügyi statisztikák kedvezőtlen jelenségei, a korábbi évek 12-18 éves korosztálya körében végzett helyi ifjúságszociológiai felméréseinek eredményei. A 2012 júniusában létrejött Szülői Műhely elhivatott szülőkből, fiatalokból és szakemberekből álló közösség, melyhez csatlakozott a Körzeti Megbízotti Alosztály. Képviselője 2012 szeptemberében a programban részt vevő szülők és szakemberek számára felajánlotta, hogy – a kötelező előírások betartása mellett – részt vehetnek a vendéglátó egységek és szórakozóhelyek hétvégi ellenőrzésében.

Borbás Zsolt átadja a díjat Mihalik Zsolt őrnagynak, az alosztály vezetőjének

Az ellenőrzések során a Körzeti Megbízotti Alosztály munkatársai készségesen tájékoztatták a résztvevőket az ellenőrzések menetéről, a korábbi tapasztalatokról, az ellenőrzések szempontjairól. A munkatársak példaértékű hozzáállása, a vendéglátó egységek tulajdonosai és a szórakozó fiatalok irányába tanúsított példaértékű magatartás a szülők biztonságérzetének és bizalmának fokozását nagyban elősegítették - olvasható a díj odaítélésének indoklásában. Fotó: Kabát Róbert

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC