HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


03.12.
2013.
EGYEZTETÉS A MEGYEI TERÜLETFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓRÓL 
A javaslattevő rész munkaanyagát ismertették - Forrás: jnszm.hu

 A 2014-2020-as Európai Uniós fejlesztési ciklusra való felkészülés jegyében zajlik  a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei  Területfejlesztési Koncepció készítése. A helyzetfeltáró munkarész elkészülését követően a tervező cég - a megyei önkormányzati hivatallal együttműködve - elkészítette a javaslattevő rész tervezetét. Ennek szakmai egyeztetése céljából tartottak ma megbeszélést a Megyeházán.

 

A megyei önkormányzat fontosnak tartja, hogy a megye fejlesztési irányait több évtizedre meghatározó dokumentum széleskörű egyeztetést követően kerüljön kialakításra. 
A mai egyeztetésre a megyei közgyűlés Tervezési és Monitoring Bizottságának tagjai, a megye városainak polgármesterei, a megyei kormányhivatal és szakigazgatási szerveinek vezetői, a megyei LEADER csoportok képviselői, a térségben működő felsőoktatási intézmények vezetői kaptak meghívást.

A megbeszélésen tájékoztató hangzott el az intelligens szakosodási stratégia készítéséről, az előadó Dr. Grasselli Norbert INNOVA Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft, Debrecen ügyvezetője volt. Ezt követően a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Koncepció javaslattevő része  tervezetét ismertette Koszorú Lajos, a Város-Teampannon Kft. ügyvezetője.

Lakatos István, a megyei önkormányzati hivatal Térségfejlesztési és Külügyi Irodájának vezetője elmondta, hogy a koncepció helyzetfeltáró és javaslattevő részét együttesen várhatóan április 1 -május 15. között bocsátja közvitára a megyei önkormányzat. A rendezvény házigazdája Dr. Juhász Enikő, a Tervezési és Monitoring Bizottság elnöke, Törökszentmiklós város polgármestere volt.

A megyei tervező munka eddigi dokumentumai elérhetőek honlapunkon a Tervezés 2014-20 menüpontban.

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
2018. Április
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC