HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


03.07.
2013.
A MEGYEI SPORTÉLET SEGÍTŐIT KÖSZÖNTÖTTÉK
Ötven fő kapott tárgyjutalmat - Forrás: jnszm.hu

 A megye sportéletében kiemelkedő közösségi munkát végző szakembereknek adtak át elismerést ma délután a Megyeháza dísztermében. A megyei önkormányzat és a megyei sportszövetségek szövetsége szervezésében zajlott eseményen Kovács Sándor köszöntötte a megjelenteket.

"A sportolók és a sportolókat segítő szakembereket onnan ismerhetjük föl az életben, hogy soha semmit nem adnak föl. Tudom, hogy nehéz körülmények között kellett dolgozniuk az elmúlt években, de én is arra kérem Önöket, hogy ne adják föl és folytassák továbbra is elkötelezett munkájukat Jász-Nagykun-Szolnok megye sport életében " - mondta köszöntőjében a megyei közgyűlés elnöke.

Szepesi Tibor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Sportszövetségek Szövetsége elnöke értékelte az elmúlt évet. A folyamatosan szűkülő források miatt egyre nehezebb körülmények között kell dolgozniuk a sportélet elhivatottjainak. Nélkülük nem lennének versenyek, bajnokságok, nem lennének versenyzők és nélkülük nem lenne megyei sportélet - jelentette ki Szepesi Tibor, majd megemlítette, hogy jelenleg is folyamatban van a sport területének nemzeti szintű átszervezése. Ennek részeként hamarosan minden megyében MOB irodák alakulnak. A tárgyalások már megkezdődtek a Magyar Olimpiai Bizottság és Jász-Nagykun-Szolnok megye politikai és sportszakmai vezetői között.

A megyei szakszövetségeknél nyújtott kiemelkedő közösségi munkájukért ötvenen kaptak tárgyjutalmat a csütörtök délutáni rendezvényen.

Az ünnepségen a szolnoki Széchenyi körúti Általános Iskola tanulói léptek fel kulturális és sport műsorral.

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC