HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


03.05.
2013.
SIKERES VOLT AZ UTAZÁS KIÁLLÍTÁS 
Komoly vonzerőt jelentettek az azonnali nyeremények - Forrás: jnszm.hu

 A korábbi évekhez hasonlóan népszerű volt a vasárnap zárult budapesti UTAZÁS Kiállítás és Vásár. A 36. alkalommal rendezett seregszemlét Csizmadia Norbert, a Nemzetgazdasági Minisztérium tervezéskoordinációért felelős államtitkára nyitotta meg. Ezúttal öt kontinens 30 országának közel ötszáz kiállítója invitálta utazásra a látogatókat. Jász-Nagykun-Szolnok megye komplex kínálattal csalogatta a potenciális vendégeket.  

 

Az UTAZÁS Kiállítás és Vásár csütörtökön szakmai nappal kezdődött, számos konferenciának volt helyszíne. Az Utazás Fórum előadásainak sora az UNWTO - az ENSZ idegenforgalmi szervezetének - trendriportjával indult, melyet dr. Somogyi Zoltán, az UNWTO ügyvezető igazgatója adott elő. Az előadások között a Magyar Turizmus Zrt. 2013. évi tevékenységéről, az utazási portálok tapasztalatairól, a közösségi médiában rejlő lehetőségekről, mobil eszközökről is szó esett. A turizmus helyi gazdaságfejlesztő hatásáról  előadás-sorozat keretében kaptak tájékoztatást a szakemberek.

Jász-Nagykun-Szolnok megye az Észak-alföldi régió 308 m2-es standján mutatkozott be. Az eseményre több új kiadvány is készült: a megyei szálláshely katalógus, valamint az Országjáró kiadványsorozat megyét bemutató magyar-angol nyelvű füzete. Emellett tematikus kiadványok, városbemutató prospketusok (pl. Karcag, Martfű)  és egyéb kiadványok (megyei falusi szálláshely szolgáltatók és a Jászkun kapitányok nyomában túraútvonal kínálata) várták az érdeklődőket. A tapasztalatok alapján a legtöbb látogató pénteken és szombaton kereste fel a rendezvényt.  Jász-Nagykun-Szolnok megye pultjánál komoly vonzerőt jelentett az azonnali nyereményekért játszott totójáték, valamint szombaton a karcagiak készítette finom, tájjellegű sütemény, a Ferdinánd kóstoltatása.
A záró napon két alkalommal is nagy sikerrel, élő zenés kisérettel lépett fel a Jászság Népi Együttes a vásár színpadán.

Jász-Nagykun-Szolnok megyét a megyei önkormányzat és az Alföld Szíve Térségi Turisztikai Egyesület mellett Szolnok Város Önkormányzata, a Martfű Termál Spa és a kisújszállási Kumánia Hotel képviselte társkiállítóként.

Az eseményről készült fotóalbum elérhető itt.

 

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC