HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


02.25.
2013.
MEGYEI KITÜNTETŐ CÍMEK 
Megjelentek a pályázati kiírások - Forrás: jnszm.hu

 Elérhető honlapunkon a Jász-Nagykun-Szolnok Megye Turisztikai Értéke, a Települési környezetért, valamint az Ifjúság és Idősbarát Önkormányzat címek elnyerésére kiírt pályázati felhívás. A pályázatok benyújtásának határideje egységesen május 15., a díjak átadására az augusztus 20-ai állami ünnep alkalmából megrendezendő ünnepi megyei közgyűlésen kerül sor.

A "Jász-Nagykun-Szolnok Megye Turisztikai Értéke" cím elnyerésére megyei turisztikai szolgáltatásokkal, termékekkel lehet pályázni, melyből évente két cím adományozható. A 2010-ben címet nyert díjazottak a felhívás keretében kérelmezhetik a védjegy cím használatának meghosszabbítását.

A "Települési környezetért" cím elnyerésére a megye települési önkormányzatai pályázathatnak az épített környezet védelme, a környezetvédelem, a hulladékgazdálkodás, a természet- és a tájvédelem területéről olyan kezdeményezéssel, tervvel, fejlesztéssel, amly a pályázat kiírását megelőző évben elkészült, vagy a megvalósítás meghatározó, érdemi eredményt mutató szakaszához ért. A címből évente kettő adományozható, mellyel 100 ezer forint összegű jutalom is jár.

"Idősbarát Önkormányzat" címre azok a települési önkormányzatok pályázhatnak, akik számára a 60 év feletti korosztályról való gondolkodás pozitív irányú megváltozása, érdekeik, szükségleteik folyamatos szem előtt tartása és hangsúlyozása, valamint az idősekről való gondoskodás kiemelt jelentőséggel bír. Városi és községi/nagyközségi kategóriákban lehet pályázni, a címmel 100 ezer forint összegű jutalom jár.

"Ifjúságbarát Önkormányzat" cím elnyerésére azon települési önkormányzatok pályázhatnak, akik elkötelezetten segítik a fiatalok kezdeményezéseit, illetve teret nyújtanak számukra a település életének alakításában. Itt is városi és községi/nagyközségi kategóriában várják a pályázatokat, a címmel ebben az esetben is 100 ezer forint jutalom jár.

A pályázati felhívás és adatlap elérhető honlapunkon a Pályázatok, állásajánlatok menüpontban.

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC