HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


01.31.
2013.
TÉRSÉGI VÁLLALKOZÓI FÓRUMOK 
Még lesznek további tematikus egyeztetések - Forrás: jnszm.hu

 Három helyszínen szervezett térségi vállalkozói fórumot a héten a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat. A Szolnokon, Jászberényben és Kisújszálláson megtartott fórumok  célja a megye vállalkozóinak, gazdálkodóinak, cégeinek bevonása a 2014-2020-as Európai Uniós fejlesztési ciklusra való felkészülés érdekében készülő megyei területfejlesztési tervdokumentumok megalkotásába.

Az eseményre meghívást kaptak az érintett térségek önkormányzatainak, az itt működő vállalkozások,cégek vezetői és képviselői.

 


A térségi egyeztetések során Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke ismertette a   megyei önkormányzat megújult feladatrendszerét. Ezt követően a tervező cég, a Város-Teampannon Kft. (Budapest) képviselői  " A készülő Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Koncepció tervezői szemszögből – a cél- és prioritásrendszer első változata" címmel tartottak előadást, majd Lakatos István, a megyei önkormányzati hivatal Térségfejlesztési és Külügyi Irodájának vezetője mondta el a 2014-2020-as tervezési időszak  legfontosabb feladatait.

A fórumok befejezéseként a résztvevő vállalkozók, önkormányzati vezetők és szakemberek  kérdéseket, hozzászólásokat intézhettek az előadó szakemberekhez, illetve a megyei közgyűlés elnökéhez.
A megyei területfejlesztési koncepció március végén tervezett közvitára bocsátásáig még további tematikus egyeztetések lesznek.


  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC