HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


12.18.
2012.
EGYEZTETÉS AZ M4-ES AUTÓPÁLYÁRÓL  
Jövőre indulhat a beruházás - Forrás: jnszm.hu

 A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat szervezésében egyeztetést tartottak ma a Megyeházán az M4-es autópálya Abony-Fegyvernek közötti szakasza előkészítésének aktuális helyzetével kapcsolatban. A projekt új szakaszba lépett, mivel  elkészültek az autópálya szakasz és a Tiszapüspökinél megépülő új Tisza-híd kiviteli tervei.

 

Az egyeztetésre  a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt, a KIKSZ Közlekedésfejlesztési Zrt., valamint a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ képviselői mellett az érintett települések és szakmai szervezetek vezetői, szakemberei, illetve a térség országgyűlési képviselői is meghívást kaptak.
Az M4-es autópálya Abony-Fegyvernek közötti szakasza előkészítése egyik mérföldkövéhez érkezett. Mi a jövőben is minden segítséget meg fogunk adni a megvalósításban érdekelt és érintett szervezeteknek annak érdekében, hogy ez az autópálya szakasz minél hamarabb elkészülhessen – mondta Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke.
A tervező cég képviselője ismertette a kiviteli tervek szerinti elképzeléseket, mely a 96-os kilométer szelvénytől a 125-ös szelvényig bezárólag tartalmaz fejlesztéseket. Elmondta, hogy a kiviteli tervdokumentáció több mint 120 tervet foglal magába.
Thoroczkay Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Infrastruktúráért Felelős Államtitkársága képviseletében hangsúlyozta, hogy reális ütemterv alapján kell megtörténnie a projekt megvalósításának. A fejlesztés minden valószínűséggel két EU-s programozási ciklust is érinteni fog, ezért kiemelt kérdés a megvalósítás szakaszolása és ehhez kapcsolódóan a műszaki tartalom és a pénzügyi elszámolás állomásainak pontos meghatározása.
A beruházás 2013-ban indulhat el és 2,5-3 év alatt fejeződhet be.  

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC