HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


12.17.
2012.
VIZIKÖZMŰ INTEGRÁCIÓ
Január elsejétől működik a karcagi üzemmérnökség - Forrás:trvzrt.hu 

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. 2013. január elsejétől megnövekedett feladattal néz szembe a viziközmű integráció eredményeképpen. A megfelelő szervezeti egységek kialakítása érdekében a jövő év elejétől üzemmérnökség kezdi meg munkáját Karcagon, amely hat nagykunsági település üzemeltetését fogja ellátni. Ezzel kapcsolatban tartottak ma délelőtt sajtótájékoztatót Karcagon.

Az állami tulajdonú, szolnoki székhelyű Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. Jász-Nagykun-Szolnok megyében a víziközmű-integráció eredményeként 2013. január 1-jétől várhatóan 47 településen 190 ezer lakos számára végez majd ivóvíz és szennyvíz-szolgáltatást.
A megnövekedett feladatok zökkenőmentes ellátása érdekében a vállalat fontosnak tartja, hogy megfelelő szervezeti egységek jöjjenek létre, így a 2013. január 1-jétől megalakuló Karcagi üzemmérnökség 6 nagykunsági település üzemeltetését fogja ellátni. A szervezeti változásokról a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. sajtótájékoztatót tartott ma délelőtt. Az eseményen jelen volt  Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke és Dobos László, Karcag város polgármestere.

 Az állami tulajdonú, és a szolnoki székhelyű Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt., Magyarország és az Észak-alföldi Régió egyik legjelentősebb víziközmű szolgáltatója. A cég a jövőben folytatni kívánja az új közműves szennyvízelvezetési és tisztítási rendszerek kiépítését, a szennyvízcsatorna-rendszerek bővítését, a szennyvíztisztító telepek korszerűsítését. A megoldásban partnerek az önkormányzatok is, hiszen a pályázati projektjeik megvalósulása során szükség van a víziközmű szolgáltató megfelelő szakmai hátterére.  A fejlesztésekkel a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. a környezeti szennyezést csökkenti, és javítja a térség és az érintett települések életminőségét, egészségesebb, tisztább környezetet biztosít a hatásterületen élő lakosság számára és a térség környezetvédelmi szempontú megítélése is kedvezőbbé válik.

A Társaság jövőbeni célja, olyan erős vízi-közmű szolgáltató létrehozása, mely alkalmas az ország egyik legnagyobb víziközmű-szolgáltatójaként megfelelni az elvárásoknak. Az integrációs törekvések eredményeként 2012. július közepére felhasználói egyenértékük közel hétszeresére nőtt. Jelenleg közel fél millió felhasználó vízellátását látja el a Társaság. 

A sajtótájékoztatót követően Hajdú Gábor vezérigazgató a TRV Zrt. 250.000,- Ft értékű felajánlását adta át Dobos Lászlónak. A felajánlás kedvezményezettje a karcagi Déryné Kulturális, Turisztikai Sportközpont és Könyvtár, a negyedmillió forint környezettakarékos megoldások, feladatok végzésére használható fel.

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
2018. Április
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC