HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírarchívum


A megye települései

Képgaléria


12.04.
2012.
MEGNYÍLT A TISZA-TÓ PROGRAMIRODA
A fejlesztési források lehívásában is segítenek 

 Tegnap megnyílt Poroszlón a Tisza-tó Programiroda, mely a Tisza-Tavi Ökocentrumban kapott helyet. Az iroda nagy segítséget nyújthat a későbbiekben a térség településeinek, vállalkozásainak az európai uniós és egyéb pályázati források lehívásában. A megjelenteket  Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok és Szabó Róbert, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte.

Első feladatuk volt, hogy a 2012-2013-ban megvalósítható feladatokat összegyűjtsék, így már a hamarosan induló kerékpárút-fejlesztést is segítették. A programiroda tevékenységébe tartozik a projekttanácsadás, illetve a Tisza-tavi Nemzeti Program megalkotásának folyamatát is a Tisza-tó Programiroda fogja koordinálni.

Köszöntőjében Kovács Sándor hangsúlyozta, hogy látványos eredményeket csak összefogással lehet elérni, melynek fontos központja lesz a Tisza-tó Programiroda.

A köszöntők után Lipcsey György Imre programvezető ismertette az iroda feladatait: a 2014-2020-as időszakban megvalósítandó EU-s pályázatok támogatása, az új ciklus területfejlesztési feladatahoz kapcsolódó programozás támogatása.A Tisza-tó Nemzeti Program egyik kiemelt momentuma, hogy november 30-án aláírásra került a Tiszafüred-Hortobágy között megvalósuló keréképárút projekt támogatási szerződése- tette hozzá a programvezető.

Molnár Anita, a Tisza-tavi és az Észak-Magyarországi Regionális Marketing Igazgatóság regionális igazgatója adott rövidtájékoztatást a turisztikai pályázatokkal kapcsolatban, melyek közzéppontjában az akadálymentes turizmus áll.


A Tisza-Tavi Ökocentrum ad helyet a programirodának

  

Vállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
2018. Június
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC