HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírek, események


A megye települései

Képgaléria


12.17.
2018.
MEGALAKULT A MEGYEI FELZÁRKÓZÁSI FÓRUM 
Cél a közös gondolkodás kialakítása a felzárkózás-politikai terén 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat EFOP-os forrásból 57 millió forint támogatást nyert megyei szintű koordinációs és konzultációs rendszer kialakítására. A felzárkózás-politikai együttműködések ösztönzését célzó projekt célcsoportjai a hátrányos helyzetű csoportok, különösen a mélyszegénységben élők, a romák, gyermekek, nők, idősek és fogyatékkal élők.

 

 

A program teljes időtartama 3 év, megvalósításának kezdete 2018.augusztus 01., fizikai befejezésének tervezett napja 2021.07.31. A projekt céljainak elérése érdekében évente 2 alkalommal Megyei Felzárkózási Fórum alakult meg a mai nappal.
Tagjai között kaptak helyet települési önkormányzatok, kisebbségi önkormányzatok, az Emberi Erőforrások Minisztériumának Társadalmi Felzárkózásért Felelős Helyettes Államtitkársága, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, a közoktatás és szakképzés intézményi képviseletei, a Törökszentmiklósi Református Egyházközség, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász- Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltsége, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint civil szervezetek. A platform célja, hogy megvitassák a megyében élő hátrányos helyzetű lakosság felzárkózási lehetőségeit.
A program keretében a megye különböző településein, összesen 12 alkalommal közösségi együttműködést elősegítő rendezvénysorozat indul el az érintett célcsoportokba tartozó lakosság részére. Az első rendezvény 2018. december 19-én 9.00 órától lesz Törökszentmiklóson, a Kristály Étteremben fogyatékkal élők részére.

További információ a projektről honlapunkon a Megyei Felzárkózási Fórum menüpontban.

  

Pályázati információkVállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
2019. Május
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC