HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírek, események


A megye települései

Képgaléria


12.10.
2018.
ZÖLD PÁLYÁZATOK TÖBB TÉMÁBAN ÉRTÉKES DÍJAKÉRT
 Klímatudatos rajz, ötlet és fotópályázat december 17-ig  - Forrás: jnszm.hu
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzatnak egy idén év végével záruló pályázat keretében klímastratégia kidolgozására és széles körű szemléletformálási program megvalósítására nyílt lehetősége. Ez utóbbinak köszönhetően még karácsony előtt akár értékes díjakat is nyerhetnek a vállalkozó szellemű, ügyes kezű, kreatív és környezetükért felelősen gondolkodó lakosok, hiszen a megyei önkormányzat az ifjúság körében rajz és ötlet, a teljes megyei lakosság körében pedig fotó pályázatot hirdetett.


A jelenleg zajló projektnek köszönhető, hogy megalakult a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Éghajlatváltozási Platform és ez év elején elfogadásra került a megyei klímastratégiai is. 
A program hosszú távú célja annak elősegítése, hogy a klímatudatos gondolkodás és a klímaváltozás hatásainak ismerete minél szélesebb körben elterjedjen megyénkben. 

A most meghirdetett pályázat elindítását is ez a gondolat motiválta. Az ötletpályázaton igazán szárnyalhat a képzelet, hiszen komolyabb műfaji megkötöttség nincs.
Verssel, kollázzsal, videóval, zenével, fotóval, rajzzal is el lehet mondani a gondolatokat.  Az alkotások beérkezési határideje: december 17. A díjak között szerepel tablet, külső adathordozó/adattároló, valamint National Geographic újságelőfizetés is. Érdemes klímázni most velünk télen is, hiszen akár a karácsonyfa alá való is meglehet! Várjuk az alkotásokat!

A felhívások elérhetőek honlapunkon a Megyei Klímastratégia menüpontban vagy ezen a linken: http://www.jnszm.hu/?lang=2&f=1&p=255&e=379 

  

Pályázati információkVállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
2019. Május
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC